FINE BRYLLUPSLOKALER PÅ FYN I FORTRYLLENDE NATUR

BRYLLUPSLOKALER PÅ FYN I SMUK, FREDET NATUR

Drømmer I om et idyllisk bryllup på Fyn? Så bør I fejre jeres store dag hos Kursuscenter Knudshoved. Vi ligger nemlig i et smukt og fredet naturområde med vand til alle sider – blot en halv time fra Odense. Samtidig sørger vores professionelle kokke for delikat mad til jeres bryllup. Og I har naturligvis mulighed for bryllup med overnatning i vores eksklusive værelser. Glæd jer til en uforglemmelig dag hos os.

Hvert bryllup er noget helt specielt, og derfor er det vigtigt, at både brudepar og gæster føler sig dejligt tilpasse. Derfor gør vi os altid umage for at forvandle netop jeres bryllup til noget helt unikt. Vi har desuden mange års erfaring i at skræddersy skønne bryllupper og kurser for ethvert behov. På den måde kan I være helt trygge hos os, mens vi gør vores bedste for at skabe den perfekte hyldest.

Her er der skønne bryllupslokaler, faciliteter og de smukkeste omgivelser til jeres store bryllupsfest på Fyn. I kan eksempelvis starte bryllupsfesten ude på terrassen med en velkomstdrink, hvor I har fri udsigt til Storebælt. Efterfølgende kan I nyde velsmagende retter fra vores egen restaurant i imponerende bryllupslokaler. Når festen er ved at slutte, kan I slappe af i vores andre faciliteter, inden I falder i søvn på et af vores lækre hotelværelser.

Kontakt os endelig, og aftal et uforpligtende møde, så vi kan få en snak om jeres store dag. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores moderne og stilfulde bryllupslokaler på Fyn.

 

 

 

Forespørg booking

OPLEV ROMANTISK BRYLLUP PÅ FYN MED OVERNATNING

Når I fejrer den store dag i vores bryllupslokaler på Fyn, så sørger vores restaurant for en skræddersyet og god madoplevelse til jer og jeres gæster. I kan bruge vores menukort til inspiration, men vores erfarne kokke er også meget åbne over for retter, som I måtte ønske til jeres dag.

Sådan kan jeres bryllupsfest i vores bryllupslokaler forløbe:

  • Opdækning i restauranten efter jeres ønsker og behov.
  • Velkomstdrink på terrassen – direkte ned til Storebælt.
  • Gastronomiske oplevelser i form af 3-retters bryllupsmenu eller buffet.
  • Kaffe og chokolade i Havstuen eller Vognporten med cognac/likør.
  • Mættende og dejlig natmad, når I ønsker det.
  • Overnatning i vores hyggelige hotelværelser – alle med udsigt til vandet.

Ovenstående er blot et eksempel på en uforglemmelig fest med velsmagende mad og bryllup med overnatning på stedet. Når I booker, laver vi et unikt og skræddersyet tilbud på baggrund jeres ønsker og behov – både med hensyn til fest, bryllupslokaler, overnatning og forplejning. Få en virtuel rundtur af vores lokaler her.

Har I spørgsmål, eller vil I gerne have mere information? Tøv ikke med at kontakte os, så I kan blive helt trygge og sikre i jeres valg. Vi vil med glæde vise jer vores lokaler og de mange muligheder for jeres drømmebryllup. Sammen vil vi undersøge mulighederne for at afholde det bedste bryllup med overnatning på Knudshoved i Nyborg.

 

 

 

Forespørg booking

HYGGELIGE BRYLLUPSLOKALER PÅ FYN MED CENTRAL PLACERING

Hold bryllup med overnatning på Fyn, og gør det nemt for dine gæster fra hele landet. Når du leder efter de bedste bryllupssteder, er vores bryllupslokaler på Fyn et oplagt valg, der tiltaler de fleste. Hele området omkring Kursuscenter Knudshoved emmer nemlig af romantik og ro.

Har I for eksempel lyst til at tage bryllupsbilleder med havudsigt, solnedgang eller lignende? Så er der rig mulighed for at forevige minderne med fantastiske baggrunde hos os. Vores omgivelser omkring stedet er et fredet naturområde, der danner den perfekte ramme for et fantastisk bryllup og oplevelser.

Samtidig er alle vores faciliteter placeret centralt midt i landet mellem to landsdele med eventyrlig natur og vand til alle sider. Postnummeret er 5800 Nyborg, og det er nemt at komme til og fra stedet med bil og offentlig transport – og vi er gerne behjælpelige med arrangering af transport til jeres bryllupsfest. Det giver jer gode transportmuligheder, Hvad end I har gæster fra Jylland, Fyn eller Sjælland.

Se eksempel på en bryllupsfest på Fyn, og få praktiske detaljer om vores festarrangementer.

 

 

 

Forespørg booking

SPØRGSMÅL OG SVAR OM BRYLLUPSLOKALER PÅ FYN

Hvor mange kan man være i restauranten?

Ca. 100 pers hvor man sidder ved ovale borde, og hvor alle gæster har udsigt over Storebælt.

Der vil også være plads til et 2-mands orkester i restauranten, som vi kan booke for gæsten.

Er der regler for, hvor mange timer festen må vare?

Nej, det er helt op til brudeparret, da vi gerne vil lave en perfekt fest, og betyder det, at vi skal bruge nogle timer ekstra på det, gør vi gerne det.

Så I kan holde fest og nyde jeres bryllup til den lyse morgen.

Hvor mange værelser er der?

50 hotelværelser og 2 suiter med spa fordelt på enkelt og dobbelt, i alt 88 senge.

Alle er nyrenoverede hotelværelser med udsigt over vandet, og alle har toilet og bad, samt gratis WiFi

Hvordan forbereder man brylluppet?

Vi mødes et par gange og aftaler, hvilken menu og vine brudeparret vil have samt går detaljer igennem, så festen og jeres bryllup bliver ligesom I gerne vil have det.

Vi har ikke noget menukort, så det er op til den enkelte gæst, hvilken menu I ønsker, og vi kommer gerne med råd og vejledning, så gæsterne kan læne sig tilbage.

Skal man betale noget, inden man kommer?

Nej, vi afregner og sender en samlet regning på festen og værelser, ca 1 uge efter den er afholdt, så man ikke skal koncentrere sig om økonomien før festen.

Er der flere fester på en gang på Knudshoved?

Nej, vi har kun en fest ad gangen, så vi kan koncentrere os om den, så I råder over hele Knudshoved, hvis I vil det.

Vi ønsker, at gæsterne har en fornemmelse af at være i trygge omgivelser, og får en følelse af næsten at være hjemme.

Skal man betale for leje af restauranten?

Nej, prisen, som vi aftaler, er med i det, og vi har egne kokke og tjenere, som også er med i kuvertprisen.

Så man har faktisk hele Knudshoved for sig selv, hvilket er en stor fordel for rigtig mange.

Er der et min antal et en fest?

Ja, man skal være min 40 voksne til festen.