Bryllupslokaler i smuk fredet natur med god mad og overnatning

BRYLLUPSLOKALER PÅ FYN I SMUK, FREDET NATUR

Skal I giftes? TILLYKKE! Vi har bryllupslokaler og -faciliteter til den store bryllupsfest, så både I og jeres gæster får en uforglemmelig dag. Vores bryllupslokaler ligger i et smukt og fredet naturområde, hvor der er vand til alle sider. Restauranten sørger for god mad til festen, og så har I naturligvis mulighed for at overnatte i vores eksklusive hotelværelser efter festen.

Hele området omkring Knudshoved emmer af romantik og ro, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores moderne og stilfulde bryllupslokaler på Fyn. Hvert bryllup er noget helt specielt, og derfor gør vi os også umage for at gøre netop jeres bryllup til noget helt unikt. I kan eksempelvis starte bryllupsfesten ude på terrassen med en velkomstdrink, hvor I har fri udsigt til Storebælt, og efterfølgende kan I nyde velsmagende retter fra vores egen restaurant i imponerende bryllupslokaler. Når festen er ved at slutte, kan I slappe af i vores andre faciliteter, inden I falder i søvn på et af vores lækre hotelværelser. Ingen bryllupper er ens, og derfor er vores planlægning det heller ikke. Kontakt os nu, og hør mere om mulighederne for at arrangere jeres drømmebryllup hos os.

Forespørg booking

Romantisk bryllup med overnatning

Når I fejrer jeres store dag i vores bryllupslokaler på Knudshoved, sørger vores restaurant for en god madoplevelse. I kan bruge vores menukort til inspiration, men vores kokke er også meget åbne over for retter, som I måtte ønske til jeres dag.

Sådan kan jeres bryllupsfest i vores bryllupslokaler forløbe:

  • Opdækning i restauranten efter jeres ønsker og behov.
  • Velkomstdrink på terrassen – direkte ned til Storebælt.
  • Gastronomiske oplevelser i form af 3-retters menu eller buffet.
  • Kaffe og chokolade i Havstuen eller Vognporten med cognac/likør.
  • Natmad, når I ønsker det.
  • Overnatning i vores hyggelige hotelværelser – alle med udsigt til vandet.

Ovenstående er et eksempel på en bryllupsfest med mad og overnatning på stedet. Når I booker, laver vi et unikt og skræddersyet tilbud på baggrund jeres ønsker og behov – både mht. fest, bryllupslokaler, overnatning og forplejning. Kontakt os endelig, hvis I ønsker mere information eller har spørgsmål.

Forespørg booking

Bryllupslokaler med en central placering

Hold bryllup på Fyn, og gør det nemt for gæster fra hele landet. Når du leder efter bryllupssteder, er vores bryllupslokaler på Fyn nemlig et oplagt valg, der tiltaler de fleste. Alle vores faciliteter er placeret centralt midt i landet mellem to landsdele med fredet natur og vand til alle sider.

Vi ligger i Knudshoved, og det er nemt at komme til og fra stedet med bil og offentlig transport – vi er gerne behjælpelig med arrangering af transport til jeres bryllupsfest. Området omkring stedet er et fredet naturområde, der danner den perfekte ramme for en fantastisk bryllupsfest. I kan se et oplæg til en bryllupsfest ved at klikke her.

Forespørg booking

Spørgsmål og svar om bryllupslokalerne

Hvor mange kan man være i restauranten?
Ca. 100 pers hvor man sidder ved ovale borde, og hvor alle gæster har udsigt over Storebælt.
Der vil også være plads til 2 mands orkester i restauranten.

Er der regler for hvor mange timer festen må varer?
Nej det er helt op til brudeparret, da vi gerne vil lave en perfekt fest, og betyder det at vi skal bruge nogle timer ekstra på det gør vi gerne det.
Så man kan holde fest til den lyse morgen.

Hvor mange værelser er der?
50 hotelværelser og 2 suiter med spa fordelt på enkelt og dobbelt, i alt 88 senge.
Alle er nyrenoveret hotelværelser, med udsigt over vandet, og alle har toilet og bad, samt gratis WiFi

Hvordan forbereder man brylluppet?
Vi mødes et par gange og aftaler hvilken menu og vine brudeparret ønsker, samt går detaljer igennem så festen bliver ligesom i gerne vil have det.
Vi har ikke noget menukort, så det er op til den enkelte gæst hvilken en menu man ønsker, og vi kommer gerne med råd og vejledning

Skal man betale noget inden man kommer?
Nej, vi afregner og sender en samlet regning på festen og værelser ca 1 uge efter den er afholdt, så man ikke skal koncentrere sig om økonomien før festen.

Er der flere fester på en gang på Knudshoved?
Nej, vi har kun en fest af gangen så vi kan koncentrere os om den, så man råder over hele Knudshoved, hvis man ønsker det.
Vi ønsker at gæsterne for en fornemmelse af at være i trygge rammer og har en følelse af næsten af være hjemme.

Skal man betale for leje af restauranten?
Nej, prisen som vi aftaler er med i det, og vi har egne kokke og tjenere som også er med i kuvertprisen.
Så man har faktisk hele Knudshoved for sig selv, hvilket er en stor fordel for rigtig mange.

Er der et min antal et en fest?
Ja, man skal være min 40 voksne til festen.