Festlokaler på fyn i smukke omgivelser med mulighed for overnatning

Festlokaler på fyn

Vi har moderne festlokaler i den gamle stationsbygning i Knudshoved, der stammer helt tilbage fra 1876. Bygningen er i dag totalrenoveret, så den fremstår moderne og flot – uden at den har mistet sin charme.  Her kan du invitere dit selskab ind i flotte festlokaler i Nyborg, der ligger i fredet natur direkte ved Storebælt. Den centrale placering gør det nemt for dig og dine gæster at komme til og fra stedet, og I har også mulighed for at booke overnatning til efter festen.

Enhver fest er en god begivenhed i sig selv, og vi vil gerne hjælpe dig med at gøre den til noget helt specielt. Vi laver altid et unikt og skræddersyet tilbud til din fest – altid ud fra dine ønsker og behov. Hos os får du mere end bare et traditionelt festlokale. Her står den nemlig på en central placering, fredede naturområder, vand til alle sider, lækker mad, mulighed for overnatning og meget mere. Det tør vi godt garantere.

Den unikke beliggenhed, moderne faciliteter og imponerende forplejning gør os til et naturligt samlingssted for større og mindre festarrangementer. Eksempelvis sørger restauranten for den gode madoplevelse til din fest, hvor alle retter er fremstillet af friske kvalitetsråvarer. Du kan bruge vores menukort som inspiration til din fest, men vi er også meget åbne over for retter, som du måtte ønske specielt til din fest.

Forespørg booking

FESTLOKALER PÅ FYN MED OVERNATNING

Skal der være fest, så lad der være fest. Vi står klar til at arrangere din næste festlige begivenhed i vores moderne lokaler i Knudshoved – syd for Nyborg. Vores festlokaler er nemme at komme til, og med gode transportmuligheder i både tog, bus og bil, skal I ikke bekymre jer om at komme til og fra festen. Hvis du og dine gæster ankommer i bil, er der tilmed gode parkeringsmuligheder tæt ved bygningen.

Vi kan skræddersy et tilbud til dig, så du kun behøver at møde op og nyde dagen. Efter I har festet i vores festlokaler med mad fra vores hyggelige restaurant, kan I gå udenfor og nyde den fredede natur lige uden for døren. De naturskønne omgivelser emmer af idyl, og der er derfor også lagt op til kolde drikke i det fri, og med udsigt direkte til Storebælt får du en udsigt, der vil imponere de fleste.

Når der for alvor skal være fest, kan I også booke festlokaler med overnatning i vores flotte hotelværelser – alle med fantastisk havudsigt. Vores hotelværelser er nye og moderne værelser, hvor du kan sove både godt og længe. Når I booker festlokaler med overnatning, kan I også vælge mellem forskellige former for forplejning. Eksempelvis kan I nyde et velsmagende morgenbord, hvor der er alt, hvad hjertet begærer.

Forespørg booking

CENTRALE FESTLOKALER PÅ FYN MED GOD FORPLEJNING

Når det gælder leje af festlokaler, er Kursuscenter Knudshoved et særlig attraktivt sted. Knudshoved er nemlig placeret midt imellem to landsdele med smuk natur og vand til alle sider. Kombineret med festlokalerne i den gamle renoverede stationsbygning, skaber det en helt speciel stemning til din fest.

De ideelle rammer til en fest:

  • Hyggelige og smukke omgivelser.
  • Stor terrasse med udsigt til Storebælt.
  • Fester for 40-100 deltagere.
  • Mange kombinationsmuligheder og stor fleksibilitet (med vores skræddersyede tilbud)

Eksempel på en god fest hos os:

  • Opdækning i restauranten efter dine ønsker og behov.
  • Velkomstdrink på terrassen.
  • Gastronomiske oplevelser i form af 3-retters menu eller buffet.
  • Kaffe og chokolade i Havstuen eller Vognporten med cognac/likør.
  • Natmad, når I ønsker det.
  • Overnatning i vores hyggelige hotelværelser.

Vores festlokaler på Fyn danner den perfekte ramme om din perfekte fest. Hvis du et træt af kedelige og traditionelle festlokaler, så finder du her anderledes festlokaler, der kan være med til at sætte prikken over i’et på din fest. Uanset om du er ved at arrangere en stor fødselsdag, bryllupsdag, firmafest eller reception, så har vi festlokaler, der passer til ethvert arrangement. Hvis du er på udkig efter festlokaler på Fyn med overnatning, får du altså bare lidt mere fest for pengene hos os. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til udlejning af festlokaler hos os. Vi glæder os til at høre fra dig!

I kan se et oplæg til en fest ved at klikke her.

 

Forespørg booking

Ofte stillede spørgsmål omkring festlokalerne

Hvor mange kan man være i restauranten?
Ca. 100 pers hvor man sidder ved ovale borde, og hvor alle gæster har udsigt over Storebælt.
Der vil også være plads til 2 mands orkester i restauranten.

Hvor mange værelser er der?
50 hotelværelser og 2 suiter med spa fordelt på enkelt og dobbelt, i alt 88 senge.
Alle er nyrenoveret hotelværelser, med udsigt over vandet, og alle har toilet og bad, samt gratis WiFi

Skal man betale noget inden man kommer?
Nej, vi afregner og sender en samlet regning på festen og værelser ca 1 uge efter den er afholdt, så man ikke skal koncentrere sig om økonomien før festen.

Er der flere fester på en gang på Knudshoved?
Nej, vi har kun en fest af gangen så vi kan koncentrere os om den, så man råder over hele Knudshoved, hvis man ønsker det.
Vi ønsker at gæsterne for en fornemmelse af at være i trygge rammer og har en følelse af næsten af være hjemme.

Skal man betale for leje af restauranten?
Nej, prisen som vi aftaler er med i det, og vi har egne kokke og tjenere som også er med i kuvertprisen.
Så man har faktisk hele Knudshoved for sig selv, hvilket er en stor fordel for rigtig mange.

Er der et min antal et en fest?
Ja, man skal være min 40 voksne til festen.