grafisk bue

HOLD BRYLLUP PÅ FYN

Der er mange gode grunde til at lade bryllupstankerne falde på Fyn. Der er naturligvis de praktiske hensyn, der betyder, at jeres gæster fra nær og fjern kan mødes på midten til jeres uforglemmelige dag. Fyns størrelse betyder også, at det ikke er det store problem at blive viet på Sydfyn og fejret på Østfyn, for det tager ikke længe at komme fra A-B. Der er mange fantastiske steder at holde bryllup på Fyn, og der er endnu flere romantiske ditto, hvor I kan blive viet.

Nyborgs Vor Frue Kirke er en smuk kirke fra 1300-tallet, der er lys, intim og charmerende til fingerspidserne. På trods af kirkens intime udtryk, er der dog plads til hundredvis af siddende gæster.

Skt. Knuds Kirke, eller Odense Domkirke, blev påbegyndt i 1200-tallet, og i dag står den smukke katedral og vidner om Odenses lange historie. Domkirken rummer hundredvis af siddende gæster, og det store, lyse kirkerum danner en flot ramme om en vielse i pomp og pragt.

Knudshoved Fyr har i århundreder gjort Storebælt til et sikrere sted for havets skibe, og det lille fyr på den lave klint er et pittoresk bagtæppe, når I vil sige ja til hinanden.

Det samme er tilfældet for Storebælts strande, der strækker sig, i hvad der virker som det uendelige.

Tåsinge byder på masser af natur og et par små, romantiske kirker – blandt andet Landet Kirke, der rummer historien den ulykkelige, men dybt romantiske, fortælling og Elvira Madigan og Sixten Sparre.

Lundeborgs sommeridyl og smukke landsbykirke er også uforglemmelige rammer for livets store fest.

Vi tilbyder god mad, smukke omgivelser, romantiske rammer og mulighed for overnatning på Knudshoved, som kan nås fra 0-45 minutter fra de ovennævnte steder. Kontakt os, hvis I ønsker at holde et uforglemmeligt bryllup på Fyn.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM BRYLLUP.

Hvornår kan man få værelset fra, så man kan gøre sig klar?
Det kan man fra kl. 12.00

Er der andre selskaber i huset sammen med os?
Nej der er kun jer, så I har det hele for jer selv

Er der regler om at vi kun må være der i et bestemt tidsrum?
Nej det er der ikke

Kan man få morgenmad, selv om man ikke sover her?
Ja det er der ingen problem i, det koster 100,00 kr. pr person

Kan man få andre borde end de ovale i har?
Nej det kan desværre ikke lade sig gøre

Må man tage sin egne blomster til bordene?
Ja det må man gerne