grafisk bue

HOLD JULEFROKOST PÅ FYN

Tiden for årets julefrokost er ved at være på trapperne, og en god firmajulefrokost er et godt og hyggeligt punktum for året, der rinder ud. På Kursuscenter Knudshoved kan vi holde jeres julefrokost, hvor vi kan tilbyde fantastisk mad, hyggelig julestemning og smukke omgivelser.

Der er mange gode grunde til at holde julefrokost på Fyn, hvis I skal mødes fra Øst og Vest, for vi ligger lige midt i landet. Vi ligger tæt på Nyborg og togstationen, mens gæster i bil kan benytte sig af vores gratis parkering ved døren.

En julefrokost, I aldrig glemmer

Vi sammensætter menuen ud fra jeres ønsker, og vi kan tilbyde både buffet og bordservering. Det er op til jer, om julemenuen skal bestå af brun, knasende og klassisk, dansk julemad, eller om I ønsker en helt anden retning for maden. Vi kan lave det meste, og vi vil hellere end gerne sparre med jer, så I får det lige præcis, som I vil have det.

På Kursuscenter Knudshoved lægger vi os i selen for, at I skal få en god julefrokost og fest efterfølgende. I køkkenet gør vi os umage, når vi laver maden fra bunden. Vores køkken er ambitiøst, råvarerne er gode, og håndværket er i top. Det glæder vi os til at vise jer.

Vi har mange muligheder, når det gælder drikkevarerne. Vi kan tilbyde afregning for dét, I drikker, og vi kan lave ad libitum-pakker, så der ikke kommer overraskelser, når vi afregner. Vi tilbyder også pakker med både betjent og ubetjent bar, når fadene er tomme, og dansestrinene skal pudses af.

Når festen er slut, ville det være rart, hvis I ikke skulle tænke på hjemtransporten, og det er faktisk en mulighed hos os. Vi har nemlig masser af værelser til rådighed, som I kan leje til rimelige priser, når I holder jeres julefrokost hos os. Der er naturligvis morgenmad med i prisen, når I vælger en overnatning hos os.

Stuer med historie og sjæl

Vi ligger langs Storebælts strande med fredet natur og fuglereservater som nærmeste naboer. I vinterens tusmørke bryder lysene på den julepyntede bro nattehimlen, og inde i varmen er her lunt og hyggeligt med levende lys og sprossede vinduer. Bygningerne, der er fra det 18. og 19. århundrede, er med til at sætte en streg under den gode julestemning.

Vi har til huse i de gamle stationsbygninger ved siden af stedet, hvor Storebæltsfærgerne i sin tid lagde til. ”Stationen” i navnet henfører faktisk til isbådestation, for stedet var faktisk vores sidste vinterbastion, når landet skulle forbindes under strenge isvintre. Det skete med isbåde, og indtil 1920’erne var det stedets funktion.

Salget af statsbanernes feriehjem på Sprogø betød, at man i 1924 vendte blikket mod Knudshoved, der efterhånden havde udtjent sin rolle som bagstopper for infrastrukturen. Knudshoved skulle være feriehjem, og sådan blev det. De hyggelige bygninger og smukke omgivelser gjorde stedet populært fra allerførste sæson, og i snart 100 år har stedet fungeret som et velfortjent afbræk – ikke bare for Statsbanernes ansatte, men for hele landet.