grafisk bue

KÆRESTETUR IDÉER

En god kærestetur behøver slet ikke involvere hverken flyrejser eller lange rejsedage, for der er masser af steder her i Danmark, hvor romantik, fordybelse og forkælelse kan få gnisterne til at flyve. Kernen i en god kærestetur er først og fremmest samværet med hinanden, og her er nogle opfordringer, I kan overveje at følge, så I får mest muligt ud af turen.

Tag væk fra de vante rammer, og lad være med at presse familiebesøg og andet ind – selvom I lige er i området, hvor slægten bor.

Sluk mobilen, og brug tiden på hinanden. Lad maden og jeres oplevelser forblive private minder, og affind jer med, at de sociale medier må undvære de appetitvækkende billeder.

Hav noget planlagt, som I begge har lyst til. Eller hav flere ting på programmet, og glæd hinanden ved at deltage med åbne arme og entusiasme i dét, din kæreste gerne vil. Altså helt uden brok og rullende øjne.

Hav plads til spontaniteten. Selvom I planlægger en god weekend, skal der også være plads til at lave noget spontant, sove længe eller blive hængende i timevis, hvis I finder et sted, I nyder.

Find romantikken på Fyn

Tag din kæreste i hånden, rejs væk fra tøjvask og pligter, og find tid til øjenkontakt og hinanden i stedet. Der er et utal af steder i Danmark, der egner sig til et romantisk besøg, og vi mener helt ydmygt, at vores lille plet ved Nyborg er et godt bud. Vi har romantiske rammer med Storebælt, naturen og vores hyggelige bygninger – og en god restaurant.

Området har også en masse at byde på, og der er nemt at komme til at opleve Egeskov Slots eventyrlige stemning, besøge det idylliske Kerteminde, nyde wellness i Nyborg eller trille til Tåsinge og gå i Elvira Madigan og Sixten Sparres fodspor – uden at ende på samme måde, naturligvis.