Kursuscenter med unikke faciliteter og central beliggenhed

Kursuscenter Knudshoved – dit foretrukne valg til afholdelse af kursus

Leder du efter kursuslokaler til dit næste kursus, har vi en række unikke kursusfaciliteter. Vi er placeret centralt i Danmark med storslået natur og rigtig gode transportmuligheder. Hos os får du altid en skræddersyet kursuspakke, så du får det helt rette set-up til lige præcis dit kursus – vores moderne faciliteter, unikke overnatningsmuligheder, gode restauranter og meget andet står til din rådighed.

Vores kursuscenter er placeret midt imellem to landsdele med vand til begge sider – lige midt i den storslåede natur. Vi har stor erfaring inden for afvikling af kurser, og vi har moderne kursuslokaler og kursusfaciliteter, som du frit kan vælge imellem til dit næste kursus. Der findes ikke to ens kurser, og derfor tilbyder vi altid en skræddersyet kursuspakke, der selvfølgelig altid laves i tæt samarbejde med dig. Vi hjælper dig med at optimere dit kursus før, under og efter, så alle er glade og tilfredse.

Bedste beliggenhed blandt kursussteder

Vores moderne kursuscenter er placeret lige midt i Danmark i den gamle stationsbygning ved færgelejet på Knudshoved halvø, hvor vi har vand til alle sider af både værelser og kursusfaciliteter. Kursuscenter Knudshoved ligger ikke bare centralt i Danmark, men også i yderst smukke omgivelser med vand til alle sider. Når du afvikler dit kursus hos os, har du udsigt til Storebælt fra alle vores værelser og imponerende natur lige uden for døren.

De unikke omgivelser giver dit kursus et helt nyt element, og dine deltagere kan nyde den storslåede natur i pausen, så de er klar til at lære, når kurset går i gang igen. Det er med til at sikre, at både du og dine deltagere får mest muligt ud af kurset. Når der skal slappes af efter en lang arbejdsdag, kan I slappe af i uspoleret natur.  Du kan eksempelvis invitere dine deltagere på en hyggelig gåtur efter jeres kursus. Området har en masse attraktive stier, hvis omkringliggende natur vil imponere de fleste. Derudover har vi også et stort udvalg af fritidsaktiviteter i forbindelse med afvikling af kurser. Hvis du eksempelvis vil udfordre dine deltagere i billard, bordfodbold eller kortspil, kan du gøre det i Vognporten, når jeres kursus er veloverstået. Vi har også mange andre spændende aktiviteter, og i området omkring vores kursuscenter finder du blandt andet alt fra fuglereservat og badestrand til skov og bålplads.

Forespørg booking

Unikke kursusfaciliteter til dit kursus

Når du vælger os som kursuscenter, behøver du ikke bekymre dig om transport, da dine deltagere nemt og hurtigt kan komme frem og tilbage til kursuscentret med bil, bus og tog. Transportmulighederne er i top, uanset hvor i landet dine deltagere kommer fra. Kommer du til og fra dit kursus i bil, kan du tilmed finde parkeringspladser tæt ved bygningen.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit kursus, kan du med fordel kombinere dit dagsarrangement med en overnatning. En overnatning kan styrke den arbejdsmæssige relation mellem dine deltagere, og når du vælger en overnatning i forbindelse med dit kursus, har I for alvor også mulighed for at få glæde af stedets fortryllende omgivelser. Vi har 52 moderne og stilfulde værelser, hvortil du har mulighed for at bestille forplejning i form af stort morgenbord, frokostbuffet, kaffe med hjemmebag eller lignende.

 

I forbindelse med afvikling af kurser tilbyder vi:

  • Lokaler til kurser med deltagerantal på alt mellem 2-100 personer – alle med moderne IT-faciliteter.
  • Gode overnatningsmuligheder med 52 hotelværelser, der alle har udsigt til Storebælt.
  • Dejlig restaurant der også danner rammen om afslapning og hygge i pauserne.
  • Central beliggenhed midt imellem to landsdele i storslået natur med vand til alle sider.

Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste kursus, eller vil du bare høre mere om vores unikke kursuscenter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelige med de helt rette lokaler, god forplejning samt nye IT-faciliteter til dit kursus. I skal bare møde op, så tager vi os af resten. Kontakt os nu, og hør meget mere om din muligheder for at afvikle dit kommende kursus hos os.

Forespørg booking

Lad os arrangere dit næste kursus

Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe med dit næste kursus, eller vil du bare høre mere om vores unikke kursuscenter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelige med de helt rette lokalergod forplejning samt moderne IT til dit kursus. I skal bare møde op, så tager vi os af resten.

Forespørg booking