Centrale og unikke kursusfaciliteter til dit næste kursus

Kursusfaciliter

De moderne kursusfaciliteter hos Kursuscenter Knudshoved er placeret centralt imellem to landsdele omgivet af vand. Vores kursusfaciliteter inkluderer blandt andet kursuslokaler til op mod 100 personer, spændende teambuilding, egen restaurant og fredet natur.

På et kursus hos Kursuscenter Knudshoved får du ladt både dine faglige og mentale batterier op. Vi har moderne kursuslokaler, hvor der er god plads og mulighed for at lære nyt, samtidig med at vi har unik fredet natur og hav lige uden for døren. Vi tilbyder også mulighed for forskellige fritids- og afslapningsmuligheder efter kursets afslutning.

Forespørg booking

Brug vores moderne og centrale kursusfaciliteter

Kursuscenter Knudshoved er et moderne og professionelt kursuscenter med mange forskellige typer kursusfaciliteter. Vi har plads til kurser med alt fra 2-100 deltagere – vores kursusfaciliteter ligger midt i Danmark med vand og skøn natur til alle sider.

Kursusfaciliteter:

 

I kan også kombinere fritidsaktiviteter og team-building med vores nye og spændende aktiviteter, som kræver samarbejde og opfindsomhed. Der er øvelser, som I hurtigt kan lave samt øvelser som kræver længere tid, hvor jeres samarbejdsevner virkelig bliver sat på prøve.

Forespørg booking

Kursusfaciliteter til små og store kurser

Vi har ikke en standard kursuspakke, da alle kurser er forskellige. Vi skræddersyr derimod en unik kursuspakke til lige netop dit kursus. Forplejningen til vores kurser står vores egen restaurant for, og den danner også rammen for afslapning og hygge i pauserne.

Booker du dit næste kursus hos os, får du adgang til alle vores mange faciliteter og skøn natur.

Kursusfaciliteter til arbejde, fritid og afslapning

På Kursuscenter Knudshoved får du ikke bare moderne og flotte lokaler til dine kurser. Du og dine kursister får også skøn fredet natur, mulighed for forskellige typer afslapning samt overnatning med en uovertruffen udsigt fra alle værelser.

Forespørg booking