Store kursuslokaler i unikke omgivelser centralt placeret i Danmark

Kursusfaciliteter

Sidder du og leder efter de perfekte kursuslokaler til dit næste kursus, har vi flere forskellige at vælge imellem. Vi har plads til kurser på 2-100 deltagere, og vi sørger for al planlægning og det praktiske, så i bare skal møde op.

Vil du gerne have moderne og centralt placerede kursuslokaler med professionelt IT-udstyr samt unikke omgivelser med fredet natur, er Kursuscenter Knudshoved stedet for dig. Vi har flere forskellige typer kursusfaciliteter, så det faglige og mentale altid er i top. Forplejningen står vores egen restaurant for, og du kan selv sammensætte din menu til kurset.

Kursuslokaler til alle slags kurser

Vi har kursusfaciliteter til mange forskellige typer kurser. Vi tilbyder lokaler til kurser med deltagerantal på 2-100.

Kursuslokaler hos Kursuscenter Knudshoved:

Forespørg booking

Store kursuslokaler med professionelt IT-udstyr

Når du booker et kursus hos Kursuscenter Knudshoved, tager vi os af planlægningen og det praktiske – i skal bare møde op.

IT-teknologi i vores kursuslokaler:

Vi kan også hjælpe med specielle ønsker til IT. Kontakt os med dine ønsker, så sørger vi for, at det bliver en del af den skræddersyede kursuspakke.

Kursuslokaler centralt i Danmark

Kursuscenteret ligger placeret i den gamle stationsbygning ved færgelejet på Knudshoved halvø. Det er altså nemt at komme til og fra, uanset om du besøger os i bil, med tog eller bus.

Der er fredet natur og vand til alle sider – omgivelser der ligger lige udenfor foran vores kursusfaciliteters dør, og som du er mere end velkommen til at benytte før, under og efter dit kursus.

Forespørg booking