Centrale mødelokaler og god forplejning

Centrale mødelokaler med mulighed for individuel forplejning

Vores centralt placerede mødelokaler er nemme at komme til og fra for deltagerne, og der er også mulighed for overnatning. Når i booker et mødelokale får i forplejning fra vores egen restaurant – der kan tilpasses jeres ønsker og behov.

Mødelokalerne er istandsat, så de fremstår nye og moderne, samtidig med at den gamle stationsbygning har beholdt sin charme. Når du booker et, eller flere, mødelokaler skræddersyer vi et tilbud til dig, så du altid får lige præcis det, du ønsker.

Store og små mødelokaler centralt i Danmark

Kursuscenter Knudshoved har mødefaciliteter til alle typer møder med 2-100 deltagere. Mødelokalerne ligger midt i Danmarki den gamle stationsbygning i Knudshoved, syd for Nyborg, og der er nem adgang til og fra med tog, bus og bil.

Vi har istandsat stationsbygningen, så alle mødelokalerne fremstår stilfulde og moderne, uden at bygningen har mistet sin gamle charme. Der er mulighed for både overnatning og forplejning, når du booker mødelokaler hos os.

Forespørg booking

Mødelokaler med god forplejning

Forplejningen til alle vores møder står vi selv for, da vi har vores egen restaurant, og restauranten kan tilpasse forplejningen efter dine ønsker og behov.

Du kan eventuelt kombinere din mødebooking med en teambuilding-øvelse, der finder sted i vores køkken, hvor i bliver coachet af vores dygtige kokke, og samtidig får et indblik i deres travle verden.

Kontakt os, hvis i gerne vil høre nærmere om vores mødefaciliteter og teambuilding-øvelser.

Mødelokaler med IT-udstyr

Booker du et eller flere mødelokaler hos os, er der også mulighed for, at du kan bruge vores IT-udstyr i forbindelse med mødet.

IT-udstyr:

Har du specielle ønsker til IT eller andet? Så kontakt os for en skræddersyet løsning til dit møde.

Forespørg booking