Oplevelses Idéer

Miniferie på Fyn

Miniferie på Fyn Der er få steder i Danmark, der er ligeså oplagt til en miniferie som Fyn. Øen er nem at komme til, og Fyns størrelse betyder, at transporten rundt mellem seværdighederne er overkommelig. Derudover bugner øen i midten af gode tilbud, når det gælder hyggelig overnatning, god mad og smuk natur. Pak tasken, Læs mere..

Kærestetur idéer

Kærestetur idéer En god kærestetur behøver slet ikke involvere hverken flyrejser eller lange rejsedage, for der er masser af steder her i Danmark, hvor romantik, fordybelse og forkælelse kan få gnisterne til at flyve. Kernen i en god kærestetur er først og fremmest samværet med hinanden, og her er nogle opfordringer, I kan overveje at Læs mere..

Hold bryllup på Fyn

Hold bryllup på Fyn Der er mange gode grunde til at lade bryllupstankerne falde på Fyn. Der er naturligvis de praktiske hensyn, der betyder, at jeres gæster fra nær og fjern kan mødes på midten til jeres uforglemmelige dag. Fyns størrelse betyder også, at det ikke er det store problem at blive viet på Sydfyn Læs mere..

Hvad koster et bryllup?

Hvad koster et bryllup? Der findes bryllupper for enhver pengepung, men de fleste bryllupsfester kræver dog alligevel et vist greb i lommen, hvis dagen skal fejres med kjole, gæster og mad. Det er svært at spå om, hvad de forskellige elementer koster, og brylluppet kan inddeles i fire kategorier, hvor I kan justere lidt i Læs mere..

Hold en anderledes og utraditionel konfirmation

Hold en anderledes og utraditionel konfirmation Konfirmationer er en stor dag for konfirmanden og dennes forældre, men konfirmationer lider ofte under, at fasten er fastlagt af kirkelige hensyn. Det kan nemlig være tungt at trække sig op til tre retter og tør vin, når klokken slår 13 søndag eftermiddag, og mandag morgen truer i horisonten. Læs mere..

Firmaudflugt

Firmaudflugt Hverdag, rutiner og den daglige trummerum på en arbejdsplads har mange fordele, men der skal forandringer, overraskelser og lidt uforudsigelighed til fra tid til anden, hvis ro og rutiner ikke skal blive til stilstand og sågar tilbagegang. Vildskab, kreativitet og et opgør med vaner og tankemønstre er lige netop dét, et godt firma-event kan Læs mere..

Bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning Der findes få anledninger, der er så glædelige og festlige som bryllupper. Især for gæsterne, der ikke ved, hvor meget arbejde og hvor mange bekymringer, brudeparret har været igennem op til den store dag. På dagen spiller det hele forhåbentlig, men det kræver altså, at forarbejdet har været godt. Det kan godt betale sig Læs mere..

Hold julefrokost på Fyn

Hold julefrokost på Fyn Tiden for årets julefrokost er ved at være på trapperne, og en god firmajulefrokost er et godt og hyggeligt punktum for året, der rinder ud. På Kursuscenter Knudshoved kan vi holde jeres julefrokost, hvor vi kan tilbyde fantastisk mad, hyggelig julestemning og smukke omgivelser. Der er mange gode grunde til at Læs mere..