grafisk bue
danmarks kort med pin ved nyborg

FESTER MIDT I FREDET NATUR MED UDSIGT TIL STOREBÆLT

Lad den gamle stationsbygning på Knudshoved danne en smuk og stemningsfuld ramme om din fest. Her er udsigt til skov og vand. Himlen er høj, og alle den gamle ejendoms bygninger er restaureret med nænsomhed og respekt for det oprindelige – og rummer hver deres unikke historie.

Knudshoved ligger i et fredet naturområde lige ud til Storebælt og lige syd for Nyborg. Beliggenheden er så central, at du og dine gæster nemt kan komme hertil med tog, bus eller bil. Og når I er her, kan I råde over hele Knudshoved og bruge alle vores områder, for vi afholder kun én fest ad gangen.

I restauranten har vi mange års erfaring med at afholde fest. Alle former for fest. Derfor ved vi også, at hver eneste fest er sin egen, og at en god fest kræver masser af arbejde – både før, under og efter. Vi tager ansvaret for at skabe en fantastisk fest meget alvorligt. Vi timer og tilrettelægger det hele i forhold til dine ønsker og den køreplan, vi har aftalt med dig. Og når planen først er lagt, skal du ikke længere beskæftige dig med praktiske detaljer af nogen art. Det skal også være din fest

Eksempel på festarrangement

• Kaffe og hjemmebagt kage
• Velkomstdrink evt. som buffet
• Rodfrugtchips, majschips og saltede mandler
• 4-retters menu
• Husets vin, øl og vand ad libitum under middagen
• Natmad og husets vin, øl og vand adlibitum i Vognporten
• Blomster
• Duge og servietter

Pris pr. kuvert: 1.295 kr. inkl. moms.

restaurant

Overnatning

Værten bestiller værelserne og sender en samlet liste til os senest otte dage før, festen skal afholdes. Værelserne skal bookes og afregnes igennem værten. Værelsespriserne er Kr. 795,00 for dobbeltværelser inkl. morgenmad samt Kr. 695,00 for enkeltværelser inkl. morgenmad. 

Check-ind er fra kl. 14.00. Check-ud er senest kl. 10.00. Vi serverer morgenmad fra kl. 08.00-10.00 (ved mindst 10 personer).

Værd at vide om festarrangementer

– Vi afholder fester for 40-100 deltagere (Min. 40 voksne deltagere)
-Vi har to barnestole, giv venligst besked, hvis der er brug for dem
-Drikkevarer må ikke medbringes
-Halv pris for børn under 12 år, og børn under tre år er gratis
-Projektor, pc eller andet IT-udstyr kan bestilles på forhånd – uden beregning
-Efter middagen fortsætter festen i vores hyggelige vognport, hvor der er mulighed for billard, dart m.m. -Ønskes reception inden festen, kan vi tilbyde snacks eller drikkevarer som tilkøb

Snacks kunne f.eks. være fingersandwich eller lignende.

Lavpraktik og afbestilling

Tidspunkt, menu, vin og deltagerantal skal aftales senest 30 dage før festen.
Endeligt antal og bordplan skal aftales senest fem dage før festen.
Hvis antallet af deltagere bliver reduceret senere end fem dage før festen, skal 100 % af prisen betales. Værelser kan afbestilles frem til kl. 12 dagen før uden beregning.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Ring til os på 6331 2300, eller skriv en mail med din forespørgsel, og send den til reception@dsb.dk

dækket bord med pynt
værelse med sofaer og stole