Fester midt i fredet natur med udsigt til Storebælt

Selskabslokaler på Fyn

Mangler du selskabslokaler til din næste fest, reception eller anden stor begivenhed, så har vi lokalerne til dig. Alle vores faciliteter er placeret midt i smuk og fredet natur direkte ved Storebælt. Vores egen restaurant giver dig en god madoplevelse, mens I nyder de fantastiske omgivelser, og så har dine gæster mulighed for at overnatte i vores hotelværelser.

Vi tør godt kalde vores selskabslokaler for nogle helt unikke lokaler med en helt særlig beliggenhed. Vi ligger placeret midt imellem to landsdele med vand til alle sider – en natur, du blandt andet kan nyde fra vores terrasse. Vores engagerede medarbejdere står klar til at gøre din dag til noget helt specielt, og vi giver dig gerne et skræddersyet tilbud på dit selskab.

Centrale selskabslokaler på Fyn til større selskaber

Er du ved at planlægge stor fødselsdag, bryllupsdag eller reception, har vi selskabslokaler centralt placeret i Knudshoved. Vi holder til i den gamle stationsbygning, hvortil der er gode transportmuligheder i både tog, bus og bil. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvordan dine gæster kommer til vores selskabslokaler, og hvis man ankommer i bil, kan der endda parkeres tæt ved bygningen. Stationsbygningen, der stammer tilbage fra 1876, er i dag nyrenoveret, så den er både flot og moderne. Kursuscenter Knudshoved har dog ikke mistet sin charme af den grund, og når du booker selskabslokaler hos os, får du en helt særlig, idyllisk stemning med i prisen.

Vi har de perfekte rammer til din perfekte fest. Når du vil leje selskabslokaler, kan du med fordel gøre det hos os, hvor eksklusive lokaler er en selvfølge. Og ingen fest er for stor til os. Vi har stor erfaring med udlejning af selskabslokaler, og gennem tiden har vi lagt lokaler til en masse gode fester. Ingen arrangementer er ens, og derfor skræddersyer vi altid programmet efter dine ønsker og behov.

Vores egen restaurant sørger for en god madoplevelse, mens du nyder den skønne natur og udsigten til Storebælt. Restauranten forkæler jer med god mad, mens resten af vores engagerede medarbejdere sørger for at gøre jeres dag til en helt speciel oplevelse. Du kan få inspiration til din fest på Knudshoved hos os, men vi planlægger naturligvis fuldstændigt dagen efter dine ideer.

Forespørg booking

Leje af selskabslokaler til enhver anledning

Skal der være fest, så lad der være fest. Når du vil gøre lidt ekstra ud af dit arrangement, kan du med fordel kombinere din booking af selskabslokaler med en overnatning. Hos Kursuscenter Knudshoved tilbyder vi lækre hotelværelser med plads til i alt 88 personer, og alle værelser har naturligvis direkte udsigt til vandet. Værelserne er moderne og stilfuldt indrettet, og så kan du naturligvis vælge at få forplejning med i forbindelse med overnatningen. Vores restaurant står klar med velsmagende retter, og du kan eksempelvis se frem til et stort morgenbord eller en lækker frokostbuffet. Når du vælger selskabslokaler med overnatning, får du meget mere fest for pengene, og hos Kursuscenter Knudshoved ser vi frem til at gøre dit arrangement til en mindeværdig oplevelse.

Vi tilbyder ingen faste pakker eller priser, da alle selskaber er forskellige. Du får dog altid en yderst favorabel pris, og så samarbejder vi altid med dig, så du får nøjagtigt det arrangement, du drømmer om. Med selskabslokaler lejet hos os, har du et godt udgangspunkt for et vellykket arrangement. Kontakt os nu, og hør mere om dine muligheder for at leje vores populære selskabslokaler.

Forespørg booking