Store centrale konferencelokaler med mulighed for overnatning

Store centrale konferencelokaler med mulighed for overnatning

Vores konferencelokaler ligger midt i Danmark omkranset af fredet natur og vand. Vi har moderne og stilfulde lokaler i den gamle stationsbygning, hvor der er plads til 2-100 deltagere. Vores centrale placering gør det nemt at komme til og fra konferencecentret – der er også mulighed for at overnatte.

Holder du din næste konference i vores konferencelokaler, får dine konferencedeltagere en oplevelse ud over det sædvanlige, da vores konferencelokaler ligger midt i et naturskønt område med vand til alle sider. Ingen konference er ens, og derfor er vores løsninger det heller ikke. Når du lejer konferencelokaler hos os, får du skræddersyet en konferencepakke, der inkluderer alt fra lokaler, forplejning, overnatning samt vores andre konferencefaciliteter. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lækre konferencelokaler.

Forespørg booking

Konferencelokaler centralt i Danmark

Vores konferencelokaler ligger i den gamle stationsbygning på Knudshoved – syd for Nyborg. Efter en totalrenovering fremstår bygningen moderne og flot dog uden, at den har mistet sin charme. Lokalerne danner altså den perfekte ramme for en spændende arbejdsdag, og efterfølgende kan I slappe af i de imponerende naturomgivelser.

Den nemme adgang med bus, tog og bil gør vores konferencelokaler særdeles eftertragtede, og hvis du ankommer i bil, kan du tilmed parkere tæt ved bygningen. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af konferencen, har du mulighed for at tilføje overnatning til arrangementet. Vi har 52 eksklusive hotelværelser, der alle har udsigt til Storebælt. Når du kombinerer din booking af konferencelokaler med overnatning, får du et godt ophold, som du og din konferencedeltagere vil se tilbage på med stor fornøjelse. Samtidig er der mulighed for forplejning, når du vælger en overnatning hos os. Vores restaurant sørger for den gode madoplevelse, og eksempelvis kan du forkæle dig selv og dine konferencedeltagere med en velsmagende morgenmad efter en god nats søvn.

Forespørg booking

Store og moderne konferencelokaler

Vi har istandsat den gamle stationsbygning, så alle konferencelokaler og øvrige faciliteter fremstår moderne og stilfulde, og vi har plads til alt mellem 2-100 deltagere.

Vores konferencelokaler:

  • Moderne lokaler til konferencer med professionelt IT-udstyr og gratis Wi-Fi.
  • Placeret midt i en smuk natur.
  • Nemt at komme til og fra for deltagere.

Kontakt os, hvis du har specielle ønsker eller behov til din konference – overnatning, forplejning og IT-udstyr – så laver vi en skræddersyet løsning til dig.

Når du leder efter konferencelokaler på Fyn, er der mange fordele ved at vælge Kursuscenter Knudshoved. Hos os får du nemlig meget mere end et traditionelt konferencelokale. Vi tilbyder også en lang række andre faciliteter, hvor der er god mulighed for at koble af efter en spændende konference, og du finder fritidsaktiviteter til enhver smag. Eksempelvis kan du i Vognporten både spille billard og bordfodbold, mens du omkring vores kursus- og konferencecenter kan nyde alt fra badestrande, skove, golfbaner, fiskemuligheder og meget mere. Området er ren idyl, og det er derfor et oplagt sted at lade op efter en lang arbejdsdag. Kontakt os nu, og hør mere om dine mange muligheder for leje af konferencelokaler hos os.

Forespørg booking