grafisk bue
værelse med god udsigt

STORE CENTRALE KONFERENCELOKALER PÅ FYN MED MULIGHED FOR OVERNATNING

Vores konferencelokaler på Fyn ligger midt i Danmark omkranset af fredet natur og vand. Vi har moderne og stilfulde lokaler i den gamle stationsbygning, hvor der er plads til 2-100 deltagere. Vores centrale placering på Fyn gør det nemt at komme til og fra konferencecentret, og der er også mulighed for at overnatte.

Afholder du dine møder og konferencer i vores mødelokaler på Fyn, får dine konferencedeltagere en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores konferencelokaler ligger midt i et naturskønt område med vand til alle sider. Ikke to møder eller konferencer er ens, og derfor er vores løsninger det heller ikke. Når du lejer konferencelokaler hos os, tilbyder vi en skræddersyet konferencepakke, der inkluderer alt fra lokaler, forplejning, overnatning samt andre konferencefaciliteter som f.eks. AV-udstyr. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lækre konferencelokaler.

MØDELOKALER PÅ FYN: CENTRALT I DANMARK

Vores mødelokaler ligger i den gamle stationsbygning på Knudshoved syd for Nyborg på Fyn. Efter en totalrenovering fremstår bygningen moderne og flot, dog uden at den har mistet sin charme. Lokalerne danner altså den perfekte ramme for jeres konferencer på Fyn, og efterfølgende kan I slappe af i de imponerende omgivelser.

Den nemme adgang med bus, tog og bil gør vores mødelokaler særdeles eftertragtede, og hvis du ankommer i bil, kan du tilmed parkere tæt på bygningen. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af konferencen, kan du føje overnatning til arrangementet. Vi har 52 eksklusive hotelværelser, der alle har udsigt til Storebælt. Når du kombinerer din booking af mødelokaler med overnatning, får du et godt ophold, som du og din gæster vil se tilbage på med stor fornøjelse. Samtidig er der mulighed for forplejning, når du vælger en overnatning hos os. Vores restaurant sørger for den gode madoplevelse, og eksempelvis kan du forkæle dig selv og dine gæster med en velsmagende morgenmad efter en god nats søvn.

KONFERENCELOKALER PÅ FYN - STORE OG MODERNE

Vi har istandsat den gamle stationsbygning, så alle konferencelokaler og øvrige faciliteter fremstår moderne og stilfulde, og vi har plads til alt mellem 2-100 deltagere.

Vores konferencelokaler:

  • Moderne konferencelokaler med professionelt IT-udstyr og gratis wi-fi
  • Placeret midt i smukke omgivelser
  • Nemt at komme til og fra for deltagerne

Kontakt os, hvis du har specielle ønsker eller behov til dit møde/konference – f.eks. til overnatning, forplejning og IT-udstyr – så kan vi designe en skræddersyet løsning til dig.

Når du leder efter mødelokaler på Fyn, er der mange fordele ved at vælge Kursuscenter Knudshoved. Hos os får du nemlig meget mere end et traditionelt mødelokale. Du får en oplevelse. Vi tilbyder også en lang række andre faciliteter, hvor der både er god mulighed for at koble af efter en spændende konference og fritidsaktiviteter til enhver smag. Eksempelvis kan du i Vognporten både spille billard og bordfodbold, mens du omkring vores kursus- og konferencecenter kan nyde alt fra badestrande, skove, golfbaner, fiskemuligheder og meget mere. Området er ren idyl, og det er derfor et oplagt sted at lade op efter en lang arbejdsdag. Kontakt os nu, og hør mere om dine mange muligheder for leje af konferencelokaler hos os.