Tilbud og priser

Tilbud på hotel, møder, kurser og konferencer

Til alle arrangementer skræddersyer vi en pakke til dig, så du altid får det helt optimale set-up, uanset om det er til møder, kurser eller konferencer. Dette er også grunden til, at vi ikke tilbyder faste pakker og priser, og når du kombinerer dit arrangement med overnatning, tilbyder vi selvfølgelig også gode hoteltilbud. Hos os får du lavet en pakke specielt efter dine ønsker og behov – naturligvis til en yderst favorabel pris.

Når der skal bookes faciliteter til faglige arrangementer, er der mange faktorer, der spiller ind. Ud over vores centrale placering i Danmark, unik og fredet natur, gode madoplevelser samt moderne faciliteter får du altid et godt hoteltilbud, når vi skræddersyer din pakke. Prisen på din pakke varierer afhængigt af, hvad du ønsker til dit arrangement, men du får altid en løsning, der svarer til dine ønsker og behov. Vores gode udvalg gælder naturligvis også, hvis du er på udkig efter et romantisk ophold for to på tilbud. Vi holder til i den gamle stationsbygning fra 1876, og selvom bygningen er blevet totalrenoveret, har den ikke mistet sin originale charme og stemning. Derudover er omgivelserne omkring Knudshoved helt i særklasse, så hvis du vil forkæle en, du holder af, med et afslappende ophold, finder du flere forskellige billige hotelophold hos os.

Uanset om du holder møder, kurser eller konferencer, får du altid en kundetilpasset pakke hos os. Det gør vi, da der ikke findes to ens arrangementer, og du kan få dine ønsker og behov opfyldt bedre med en skræddersyet pakke. Al forplejning i løbet af arrangementet står vores egen restaurant for. Vores restaurant sørger for den gode madoplevelse, og du har blandt andet mulighed for at nyde alt fra det store morgenbord og frokostbuffet til 2- eller 3-retters menu og kaffe med dagens hjemmebag. Så hvis du leder efter et hotelophold på tilbud med gode natur-, spise- og værelsesfaciliteter, så kunne Kursuscenter Knudshoved være det oplagte valg for dig.

Forespørg booking

Billig overnatning i naturskønne omgivelser

Prisen for arrangementet afhænger af, hvad I ønsker af faciliteter, udstyr og forplejning til jeres ophold. Vi kan være behjælpelige med små møder, der løber over en almindelig arbejdsdag, til de helt store arrangementer over flere dage. Hvad end du besøger Kursuscenter Knudshoved i arbejdsrelateret eller privat henseende, får du altid et godt tilbud på hotelophold hos os. Så selvom vores hoteloplevelse er lidt udover det sædvanlige, så er det ikke tilfældet for vores priser. Få et tilbud på hotelophold hos os, og se frem til en skøn og mindeværdig oplevelse.

Skal du fejre fødselsdag, bryllup, reception eller en anden stor begivenhed, så tilbyder vi også eksklusive festlokaler til dit kommende arrangement. En fest kan være en dyr fornøjelse, og derfor får du altid billige selskabslokaler, når du booker hos os. Skal der for alvor være fest, kan du få dine gæster til at overnatte på vores hotelværelser. Hos os kan du få overnatning på tilbud i forbindelse med booking af selskabslokaler, og vi sørger selvfølgelige for alt det praktiske, så du bare skal møde op.

Vejledende priser på forskellige former for arrangementer, kan du se nedenfor. Dagsophold og ophold over flere dage er beregnet ud fra vores eksempler på pakkeløsninger.

Vejledende priser i forbindelse med arrangementer samt tilbud på overnatning:

  • Dagsophold til møder, kurser, konferencer – fra kr. 635.- per person.
  • Ophold over flere dage – fra kr. 1.915.- per person.
  • Køb af 3. ret til middag (hvis der kun er bestilt 2 retter) – kr. 85.- per person.
  • Teambuilding øvelse i køkkenet – kr. 350.- per person for den 3. ret i forbindelse med teambuilding.

Har du spørgsmål angående priser, tilbud på hotelophold eller andet, inden du booker, er du meget velkommen til at kontakte os.

Forespørg booking

Billige weekendophold på Kursuscenter Knudshoved

På Kursuscenter Knudshoved har vi indgået en aftale med Moderniseringsstyrelsen i forbindelse med Statens udbud af kursus- og konferencefaciliteter. Det betyder, at vi har mulighed for at tilbyde ekstra favorable priser til statslige institutioner i forbindelse med møder samt kursus- og konferenceophold. Men hvis du leder efter et hotel i Danmark på tilbud, får du meget mere end et traditionelt hotel hos os. Kursuscenter Knudshoved ligger i et naturskønt område, hvor der fra alle værelser er udsigt over Storebælt. Vi tilbyder også hotelophold for to på tilbud, ligesom du også altid finder hotelophold med middag på tilbud, når du booker os hos.

Drømmer du også om et tilbud på din næste overnatning? Kontakt os, hvis du vil høre nærmere om en hotel overnatning på tilbud eller andre tilbud på weekendophold på Fyn.

Forespørg booking