Teambuilding

Teambuilding på Fyn – ØVELSER PÅ EN NY, ANDERLEDES OG SPÆNDENDE MÅDE

Vi har stor erfaring med teambuilding, og gennem årene har en del virksomheder prøvet kræfter med vores teambuilding-aktiviteter. Hos os finder du et stort udvalg af ideer til teambuilding, og vi tilbyder både inden- og udendørs øvelser, ligesom der også er opgaver, som er hurtige at gennemføre, mens andre er mere tidskrævende. Teambuilding afvikles normalt i forbindelse med et møde, kursus eller konference i vores nostalgiske stationsbygning. Vi har nogle eksklusive mødelokaler, der alle er udstyret med nyeste IT-udstyr, og som er mulige at booke med fuld forplejning. Vores lokaler danner den perfekte ramme om ethvert arrangement, og efterfølgende kan du med fordel afrunde dagen med sjov teambuilding.

Teambuilding og kursus er to ting, der fungerer rigtig godt sammen. Når gruppen engagerer sig i teambuilding, styrker det nemlig både de arbejdsmæssige og sociale kompetencer. Alle bliver udfordret, og der er opgaver for både chefen og medarbejderen.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er øvelser, der knytter jer tættere sammen i virksomheden, og det er en rigtig god måde at forbedre samarbejdet mellem medarbejdere. Når en gruppe bliver præsenteret for en teambuilding-opgave, skal de nemlig stå sammen om at finde frem til en løsning. Ofte lærer I at arbejde sammen i pressede situationer, hvilket giver erfaringer, I også kan bruge i forbindelse med hverdagens opgaver. Men derudover bliver det også rigtig sjovt, og hos Kursuscenter Knudshoved glæder vi os til at byde jer velkommen til teambuilding.

Stort udvalg af teambuilding aktiviteter

Hos Kursuscenter Knudshoved har vi en lang række forslag til teambuilding aktiviteter, men du kan også selv være med til at påvirke dagens program. Vi skræddersyer altid teambuilding efter dine ønsker og behov, så I får aktiviteter, der passer netop til jeres behov.

Hvis du for alvor vil give dine kollegaer en fantastisk arbejdsoplevelse, kan du booke en overnatning i forbindelse med dit møde og teambuilding. Vi har 52 moderne og stilfulde hotelværelser, og så har I mulighed for at blive forkælet med et stort morgenbord fra vores eget køkken. Når du gennemfører teambuilding i en weekend, kommer medarbejderne særlig tæt på hinanden, og så har I samtidig god tid til at nyde de fantastiske omgivelser med udsigt over Storebælt. Book teambuilding og hotel hos os i dag – så laver vi en kundetilpasset teambuilding til jer.

Udover at tilbyde vores egne teambuilding-øvelser har vi et godt samarbejde med FIELDMORE, der er blandt landets førende inden for teambuilding, kurser og events. Se, hvad FIELDMORE tilbyder på Kursuscenter Knudshoved, her.

Forespørg booking

Vores ideer til teambuilding

Tower of Power

En instruktør placerer klodserne stående rundt omkring på gulvet. Det er nu holdets opgave at gribe fat i snorene, som er bundet fast til en ”kran”, og bygge et tårn af klodserne. Kun kranen må bruges til at bygge med, så fingrene er omkring snorene og ikke på klodserne. Disse klodser er dog ikke helt til almindelige træklodser, da enderne er skåret i forskellige vinkler, hvilket gør øvelsen meget mere udfordrende. Varighed: 10-45 minutter. Antal deltagere: 5-24 personer.

Floating Stick

Så holder vi tungen lige i munden, for her er tingene ikke så lige så lette, som de måske lyder til at være. Deltagerne skal nemlig med deres pegefingre kunne føre en pind ned på jorden. Én deltager skal placere pinden på de resterende deltageres fingre og presse pinden let ned mod dem. Når personen så giver slip, gælder det som skrevet om at føre pinden nedad. Og så er det, man begynder at undre sig. Er der helium i pinden, eller hvad er det, der sker? Varighed: 10-30 minutter. Antal deltagere: 4-20 personer.

Pipeline

Holdets opgave er at transportere kuglerne fra A til B ved hjælp af renderne. Det er kun renderne, der må benyttes – der må ikke bruges nogen former for hjælpemidler. En virkelig underholdende samarbejdsøvelse, hvor der er lagt op til mange grin undervejs. Øvelsen kan bruges som teambuilding for ét hold eller som en konkurrence blandt flere hold. Varighed: Fra 15 minutter. Antal deltagere: 6-30 personer.

Domino Effekt

Tror du dine kolleger kan klare den ultimative udfordring? At lave den sejeste og måske endda længste Domino bane. Et sjovt spil, som giver kreativiteten frit spil. Del eventuelt alle deltagerne op i to hold, hvor de også kan konkurrere mod hinanden for at se, hvem der først og fremmest kan lave en funktionel og samtidig også den mest kreative Domino bane. Varighed: 45-60 minutter. Antal deltagere: 5-35 personer.

De Vises Sten

Glæd dig til mindst 10 minutters sjov med ”De Vises Sten”. Her skal du nemlig finde ud af, hvilken figur der kan passe ind i både en trekant, en firkant og en cirkel. Til at løse opgaven foreslår vi, at man prøver sig frem med for eksempel modellervoks (indgår ikke i pakken) eller en kartoffel. Når I synes, I har leget nok med modellervoks eller kartofler, skal I selvfølgelig ikke snydes for at se den korrekte figur. Varighed: 10-20 minutter. Antal deltagere: 1-5 personer per plade – med flere sæt er det muligt at lave øvelsen med flere deltagere.

Kontakt os nu, og hør meget mere om dine muligheder for underholdende og lærerig teambuilding hos os.

Forespørg booking

SPØRGSMÅL OG SVAR OM TEAMBUILDING

Er der mulighed for at bruge naturen omkring Knudshoved til teambuilding?
Ja, vi har et stort område skov som man er meget velkommen til at bruge, og vi hjælper gerne med mad og drikke under forløbet.

Skal man selv tage egen teambuildingfirma med?
Nej, det behøver man ikke da vi har to forskellige firmaer vi samarbejder med, så der er noget for alle.
Det er begge firmaer som har været her mange gange og som kender både os og området.

Er det muligt at komme med egne teambuildingudstyr?
Ja, det er helt iorden.

Er der skov og vand tæt på Knudshoved? 
Ja det er der indenfor ca. 25 meter.

Kan man have teambuilding uden at skulle bruge kursuslokaler?
Ja det er ingen problem, det finder vi helt sikkert ud af.