grafisk bue
kursuscenter knudshoved

ET MODERNE KURSUS- OG KONFERENCECENTER CENTRALT I DANMARK

Vi er et moderne kursus- og konferencecenter centralt placeret i Danmark. Vi ligger midt imellem to landsdele i et fredet område med vand til alle sider. Selve bygningerne stammer helt tilbage fra 1876, hvor postvæsnet byggede en isbådestation på Knudshoved. Du kan booke dine møder, kurser, konferencer og selskaber i vores moderne faciliteter i historiske omgivelser.

Den gamle stationsbygning på Knudshoved er blevet gennemgående renoveret, så vi kan tilbyde moderne faciliteter i historiske rammer. Vi laver altid skræddersyede pakker til arrangementer, og der er rig mulighed for afslappende fritidsaktiviteter i det fredede område omkring bygningerne. Det er nemt at komme til og fra stedet med bil, tog og bus pga. den centrale placering midt i landet.

Et moderne kursus-og konferencecenter

Vi har skabt et moderne kursus- og konferencecenter i den gamle stationsbygning på Knudshoved halvø. Her ligger vi centralt midt imellem to landsdele i smukke omgivelser med fredet natur og vand til alle sider.

Vi hedder Kursuscenter Knudshoved. Du kan booke både møderkurserkonferencer og teambuilding i vores moderne faciliteter. Vi har også egne hotelværelser, så I kan overnatte i forbindelse med jeres arrangement.

Vi skræddersyer altid en unik pakke til hvert arrangement, og vores personale står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil booke et arrangement.

siddepladser udenfor

ARRANGEMENTER I HISTORISKE OMGIVELSER

Når du booker et arrangement i den gamle stationsbygning, kan du næsten mærke historiens vingesus. Bygningen blev oprindeligt bygget af postvæsnet som en isbådestation i 1876-1877.

I 1883 blev den første jernbanefærge indsat på Storebælt. Det var meningen, at isbådene fra stationen skulle transportere post, gods og rejsende, når isbryderne ikke kunne forcere indløbet til Nyborg Fjord.

Du får altså moderne faciliteter i charmerende gamle bygninger og omgivelser, når du booker en konference i den gamle stationsbygning hos Kursuscenter Knudshoved.

aktiviteter i fredet natur tæt på vandet

Når der skal slappes af efter møde eller konference med hygge og gode aktiviteter, byder vi velkommen indenfor i Vognporten. Her kan I spille billard, bordfodbold og kort, mens I hører musik på musikanlægget.

I området omkring vores kursus- og konferencecenter er der både fuglereservat, badestrand, petanquebane, 18-hullers golfbane, plæner, skov, bålplads, fiskemuligheder og meget mere. Der er altså rig mulighed for afslapning før, under og efter et arrangement.

Selve området er et fredet og naturskønt område med udsigt over Storebælt. Ren idyl og et oplagt sted  at lade de mentale batterier op. Du kan få et kort over løbe-/gåruter i receptionen, hvis du vil udforske området omkring vores faciliteter.

BILLEDER - KURSUSCENTER KNUDSHOVED

Se billeder fra vores hyggelige værelser, det smukke omkringliggende naturområde, konferencelokalerne samt interiør og menu fra vores restaurant.