Teambuilding øvelser på en ny, anderledes og spændende måde

Teambuilding med madlavning

Der findes mange former for kreativ og udfordrende teambuilding, men hos Kursuscenter Knudshoved får du øvelser på en ny, anderledes og spændende måde. Madlavning som teambuilding er en fantastisk måde at være sammen på, og vores kyndige kokke guider jer naturligvis igennem øvelsen, så I leverer en flot menu på det aftalte tidspunkt. Når du vælger teambuilding med madlavning får du gode madoplevelser, som hele gruppen vil tænke tilbage på med stor fornøjelse.

Teambuilding og mad er to ting, der fungerer rigtig godt sammen. Og hvorfor så det? Når du vælger teambuilding med madlavning, lærer I at samarbejde i pressede situationer, hvilket er en erfaring, I også kan bruge i hverdagens opgaver. Et professionelt køkken er et af de mest hektiske steder at arbejde, når der skal leveres en menu. Det kræver samarbejde, lederevner, koordinering, effektivitet og sans for detaljen. Alle disse felter til I komme i berøring med, når I vælger teambuilding med madlavning hos os.

Madlavning og teambuilding styrker sammenholder

Alle lærer noget, når du vælger teambuilding med madlavning hos Kursuscenter Knudshoved. Det er nemlig udfordrende for både chef og medarbejder, hvor de overordnede opgaver er bundet op på vores værdier. Vores værdier er:

  • Ligetil
  • Effektiv
  • Den gode aflevering.

Når du booker en teambuilding-øvelse, får du et medrivende indblik i vores professionelle køkken, hvor I selv laver en lækker menu – naturligvis leveret på det aftalte tidspunkt. Det kan eksempelvis være i forbindelse med jeres møde, kursus eller konference, at I ønsker en sjov oplevelse bag kulisserne. Vi har mødelokalerne, der danner de perfekte rammer for et vellykket møde, og med en efterfølgende gastronomisk teambuilding får I en oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige.

Forløbet i vores teambuilding med madlavning:

  • 15 minutters introduktion – grundlæggende funktioner, muligheder i et køkken samt små kokkefif.
  • Præsentation af årstidens råvarer, der vil stå til rådighed under hele forløbet.
  • Deltagerne organiserer og koordinerer arbejder i gruppen/grupperne.
  • Menu og spisetid fastlægges.
  • Ved større grupper kan der udvides med andre opgaver i forbindelse med maden – bordopdækning og dekoration, underholdning og så videre.
  • Forløbet afsluttes med en evaluering, som kan danne basis for forandring i fremtiden.

I kommer til at teste jeres samarbejdsevner i både store og små hold, når du vælger teambuilding med madlavning. Alle øvelser er både sjove og inspirerende, og I vil blive udsat for både hurtige og længerevarende øvelser. Kontakt os nu, og hør mere om teambuilding med madlavning. Vi glæder os til at byde jer velkomne på Kursuscenter Knudshoved!

Forespørg booking

Spørgsmål og svar om teambuilding

Kan man selv lave mad i køkkenet
Ja, vi har mulighed for at lave teambuilding i køkkenet hvor der er plads til ca. 40 pers af gangen.
Det tager ca 3 timer og starter fra kl ca 15.30 til 18.30.
Vi har vores kokke der vil guide jer igennem forløbet og slutter af med at spise det gæsterne har lavet.

Er der kokkeskole på Knudshoved.
Ja, vi tilbyder kokkeskole op til 10 pers som varer ca 3 timer i alt, hvor man for nye tricks og ideer til hverdag og weekend.

Kan man få frokosten ude ved teambuildingen så man ikke skal ind og spise? 
Ja det kan man, både buffet og et par gode sandwich

Kan man få teambuilding i køkkenet? 
Ja det kan man og det koster 300-500.00 kr. pr person plus drikkelse og varer ca. 2 timer.