TEAMBUILDING ØVELSER PÅ EN NY, ANDERLEDES OG SPÆNDENDE MÅDE MED TEAMBUILDING MADLAVNING

TEAMBUILDING MADLAVNING

Der findes mange former for kreativ og udfordrende teambuilding, men hos Kursuscenter Knudshoved får du øvelser på en ny, anderledes og spændende måde. Madkurser som teambuilding er en fantastisk måde at være sammen på, og vores kyndige kokke guider jer naturligvis igennem øvelsen, så I leverer en flot menu på det aftalte tidspunkt. Når du vælger teambuilding med madlavning får du gode madoplevelser, som hele gruppen vil tænke tilbage på med stor fornøjelse.

Teambuilding og mad er to ting, der fungerer rigtig godt sammen. Og hvorfor så det? Når du vælger teambuilding med madlavning, lærer I at samarbejde i pressede situationer, hvilket er en erfaring, I også kan bruge i hverdagens opgaver. Et professionelt køkken er et af de mest hektiske steder at arbejde, når der skal leveres en menu. Det kræver samarbejde, lederevner, koordinering, effektivitet og sans for detaljen. Alle disse felter vil I komme i berøring med, når I vælger at stå i køkkenet og lave mad sammen, når I vælger at kaste jer ud i gastronomisk teambuilding.

MADLAVNING OG TEAMBUILDING STYRKER SAMMENHOLDET

Alle lærer noget, når du vælger teambuilding med madlavning hos Kursuscenter Knudshoved. Det er nemlig udfordrende for både chef og medarbejder, hvor de overordnede opgaver er bundet op på vores værdier. Vores værdier er:

  • Lige til
  • Effektiv
  • Den gode aflevering

Når du booker en teambuilding-øvelse, får du et medrivende indblik i vores professionelle køkken, hvor I selv laver jeres mad – naturligvis leveret på det aftalte tidspunkt. Det kan eksempelvis være i forbindelse med jeres møde, kursus eller konference, at I ønsker en sjov oplevelse bag kulisserne. Vi har mødelokalerne, der danner de perfekte rammer for et vellykket møde, og med en efterfølgende omgang gastronomisk teambuilding får I en oplevelse sammen, der er lidt udover det sædvanlige.

Forløbet i vores teambuilding madlavning:

  • 15 minutters introduktion – grundlæggende funktioner, muligheder i et køkken samt små kokkefif.
  • Præsentation af årstidens råvarer, der vil stå til rådighed under hele forløbet.
  • Deltagerne organiserer og koordinerer arbejdet i gruppen/grupperne.
  • Menu og spisetid fastlægges.
  • Ved større grupper kan der udvides med andre opgaver i forbindelse med maden – bordopdækning og dekoration, underholdning og så videre.
  • Forløbet afsluttes med en evaluering, som kan danne basis for forandring i fremtiden.

I kommer til at teste jeres samarbejdsevner i både store og små hold, når du vælger teambuilding madlavning. Alle øvelser er både sjove og inspirerende, og I vil blive udsat for både hurtige og længerevarende øvelser. Kontakt os nu, og hør mere om alt det gode være gastronomisk teambuilding. Vi glæder os til at byde jer velkomne på Kursuscenter Knudshoved!

Forespørg booking

HVORFOR SKAL VI VÆLGE TEAMBUILDING?

Teambuilding er – uanset om I vælge teambuilding madlavning eller anden form for teambuilding – rigtig godt for sammenholdet mellem kollegaer. Igennem teambuilding lærer I at fungere i teams, I skaber stærkere relationer og et bedre arbejdsmiljø, I lærer at kommunikere og samarbejde, og så får I en fælles erfaring, som knytter jer tættere.

Det er alt samme vigtige elementer for et team i enhver virksomhed. Et team, eller en afdeling, skal kunne arbejde sammen. Det er essentielt, og derfor er det vigtigt at prøve af og lære i rammer, som ikke nødvendigvis er de faste fra kontoret. Her er teambuilding madlavning et både sjovt og lærerigt valg.

Igennem teambuilding hos Kursuscenter Knudshoved lærer I at fungere bedre som et team. I lærer at arbejde sammen om et fælles mål, hvilket i vores tilfælde er madlavning. Her vil uden tvivl opstå konflikter, mens I arbejder, og det er meningen. For når det sker, lærer I at arbejde med dem og løse dem sammen. En erfaring, I kan tage med jer fra vores teambuilding og ud i jeres hverdag.

Med gastronomisk teambuilding vil I skabe et bedre sammenhold, komme tættere på hinanden, blive klogere på hinandens styrker og svagheder, og alt i alt vil I stå stærkere som team efterfølgende.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM TEAMBUILDING MADLAVNING

Er der mulighed for at bruge naturen omkring Knudshoved til teambuilding?

Ja, vi har et stort skovområde, som I er meget velkomne til at bruge, og vi hjælper gerne med mad og drikke under forløbet.

Skal vi selv tage et teambuilding-firma med?

Nej, det behøver I ikke, da vi har to forskellige firmaer, vi samarbejder med, så der er noget for alle.

Det er begge firmaer, som har været her mange gange, og som kender både os og området.

Kan vi selv lave mad i køkkenet?

Ja, vi har mulighed for at lave teambuilding madlavning i køkkenet, hvor der er plads til ca. 40 pers af gangen.

Det tager ca 3 timer og starter fra kl ca 15.30 til 18.30.

Vi har vores egne kokke, der vil guide jer igennem forløbet og slutter af med at spise det, gæsterne har lavet.

Er der kokkeskole på Knudshoved?

Ja, vi tilbyder kokkeskole op til 10 pers, som varer ca 3 timer i alt, hvor man lærer nye tricks og får idéer til hverdag og weekend.

Kontakt

Fyrvej 1 / 5800 Nyborg / Telefon: 63 31 23 00 / E-mail: reception@dsb.dk