Booking af dit næste møde, kursus, konference og selskab

Booking

Hos os booker du ikke bare en standardpakke, vi bruger til alle vores arrangementer. Vi laver altid en skræddersyet pakke til dit arrangement på baggrund af dine ønsker og behov. Det gør vi, da vi ikke mener, at der findes to ens arrangementer. Det er nemt og hurtigt at booke dit næste arrangement.

Vi har altid været af den overbevisning, at der ikke findes to ens arrangementer. Derfor laver vi hver gang en unik og skræddersyet pakke til dit arrangement, når du booker hos os. Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige set-up, når du booker. Du kan booke os til møder, kurser, konferencer og store selskaber, såsom bryllupper, over en eller flere dage. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Book et møde, kursus, konference eller selskab

Vores kursus- og konferencecenter i Knudshoved har faciliteter til alle slags møderkurserkonferencer og selskaber – inklusiv overnatningsmuligheder. Det er nemt at komme til og fra vores centrale beliggenhed midt i Danmark.

Ved du allerede, hvad du har brug for mht. lokaler, udstyr, forplejning samt eventuelt overnatning, kan vi nemt lave et skræddersyet tilbud til dig, så du hurtigt kan komme videre i din egen planlægning.

Vi kan også hjælpe dig med at finde ud af detaljerne, når du booker – så tøv ikke med at kontakte os mht. spørgsmål.

Sådan booker du dit arrangement hos os

Der er flere forskellige måder, du kan booke dit næste arrangement hos os på. Du er velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde vores kontaktformular nedenfor – vi står klar til at skræddersy en pakke til dig.

Kontaktinformationer

Telefonnummer: 6331 2300

E-mail: reception@dsb.dk

Kontaktformular

Book et skræddersyet tilbud til dit arrangement

Du kan booke alt fra et kort møde med 2 personer til den store konference over flere dage med 100 deltagere hos os – vi har også lokaler til selskaber såsom bryllupper og fødselsdage. Vi har vores moderne faciliteter i den gamle stationsbygning i Knudshoved – syd for Nyborg.

Vores egen restaurant sørger for lækker forplejning under hele jeres ophold, i kan bo i vores stilfulde hotelværelser samt nyde den fredede natur og havet lige uden for døren.

Vi har ikke nogen standardpakke til arrangementer, da alle arrangementer er forskellige. Vi har dog lavet nogle eksempler på pakkeløsninger til dit næste arrangement til inspiration.