Centralt placeret konferencecenter med store moderne lokaler

Store, moderne lokaler til konference

Når du skal afholde en konference, kan det være en fordel at gøre det under de rette omstændigheder, så du får mest muligt ud af din konference. Det er alt fra lokaler og IT-udstyr til forplejning og de omkringliggende omgivelser, der kan have betydning for afviklingen af din konference. Hos Kursuscenter Knudshoved har du de perfekte rammer for en vellykket konference, og vi skræddersyer altid en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Der er flere fordele ved at holde den næste konference hos os. Vi har blandt andet flere store og moderne konferencelokaler, hvor der er plads til op til 100 deltagere. Du kan altså sagtens invitere alle dem, der kan have glæde af din konference – uden at skulle bekymre dig om trængsel og manglende stole. Vores konferencerum ligger i den gamle stationsbygning på Knudshoved – syd for Nyborg – og efter en totalrenovering fremstår bygningen moderne og flot. Dog har stedet ikke mistet sin charme, og vores lokaler indbyder til mange timers inspirerende arbejde. Når du skal afvikle din konference på Fyn, er der derfor god grund til at vælge Kursuscenter Knudshoved, hvis stemning skal være helt speciel. Selvom kursuscentret er placeret i den gamle stationsbygning, er alle vores konferencefaciliteter nye og stilfulde. Vores konferencerum har de perfekte rammer for en spændende arbejdsdag, og når du vælger at holde din konference hos os, stiller vi altid professionelt IT-udstyr til rådighed. Vi sørger naturligvis også for alt det praktiske med hensyn til udstyret. Du skal bare møde op, så klarer vi resten.

IT-udstyr i vores konferencerum:

 • Projektor i alle konferencelokaler.
 • Gratis Wi-Fi i alle vores konferencebygninger – og øvrige faciliteter.
 • Specielle IT-ønsker? Kontakt os nu, så inkluderer vi det nødvendige IT-udstyr i den skræddersyede konferencepakke.

Konferencer centralt placeret på Fyn

Placeringen af vores lokaler gør det nemt at komme både til og fra din konference. Der er gode transportmuligheder til stedet med både bus, tog og bil, og der er tilmed flere parkeringsmuligheder tæt på bygningen. Lige uden for lokalernes dørtrin ligger der fredet natur, som din konferencedeltager frit kan nyde i forbindelse med jeres konference. Efter en produktiv arbejdsdag kan I slappe af i de imponerende omgivelser, ligesom de naturskønne områder også kan give inspiration til jeres videre arbejde i løbet af dagen. Vores beliggenhed er helt unik, og den fredede natur indbyder til fuldstændig afslapning og velvære. Derudover er der en fascinerende udsigt til Storebælt, som vil imponere de fleste. Du kan eksempelvis invitere dine konferencedeltagere på en hyggelig gåtur på en af de mange attraktive stier, ligesom du også kan udforske naturen gennem vores store udvalg af fritidsaktiviteter.

I Vognporten kan du eksempelvis udfordre de andre i billard, bordfodbold og kort, men I kan også prøve kræfter med nogle af de mange andre aktiviteter, der er i forbindelse med afvikling af konferencer. I området omkring vores konferencecenter finder du eksempelvis alt fra fuglereservat og badestrand til petanquebane og golf, og du finder derfor med stor sandsynlighed også en aktivitet, der matcher jeres konference.

Overnatning i forbindelse med konference

Når du afholder den næste konference hos os, har du mulighed for at kombinere arrangementet med en overnatning. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af konferencen, som styrker gruppen både arbejdsmæssigt og socialt, kan du med fordel vælge en overnatning på vores konferencehotel. Vi har 52 hotelværelser, som kan bookes i forbindelse med konferencer, og når du vælger en overnatning hos os, får du meget mere end en traditionel overnatningsmulighed.

Du får moderne overnatningsfaciliteter i charmerende, gamle bygninger og omgivelser. Vores konferencehotel er placeret midt i fredet natur, og så kan du naturligvis nyde godt af den fantastiske udsigt over Storebælt både før, under og efter arrangementet. Du får skønne omgivelser både inde og ude, når du gennemfører konferencer med overnatning hos os.

Vores restaurant sørger for velsmagende og lækker mad i forbindelse med din overnatning. Når du overnatter, kan du eksempelvis se frem til et stort morgenbord med alt, hvad hjertet begærer. Alternativt kan du bestille frokostbuffet, ligesom du også kan vælge en kaffe med hjemmebag, hvis det skal være enkelt.

Kursuscenter Knudshoved – dit foretrukne valg til konference

Der er mange fordele ved at afvikle din næste konference hos, og vi skræddersyer altid en kundepasset løsning, så du for den bedste konferenceoplevelse for jer.

Vores konferencerum tilbyder:

 • Central beliggenhed i Danmark.
 • Konferencelokaler med professionelt IT-udstyr.
 • Mulighed for overnatning i vores 52 hotelværelser – med udsigt til Storebælt.
 • Vores egen restaurant, der tilpasser forplejningen efter dine ønsker og behov.

Kontakt os nu, og hør meget mere om dine muligheder for at afholde din næste konference hos os.

Spørgsmål og svar om konferencer/dagskurser

Hvor mange kan der være i den største sal?
I vores storebæltssal kan der være 110 pers i stolerækker
Eller 80 pers i biografopstilling men der er også mulighed for andre opstillinger hvis man ønsker det.

Hvor mange undervisningslokaler har Knudshoved?
Ud over storebæltssalen er der:

 • Spor 1 med plads til 30 pers
 • Spor 2 med plads til 20 pers
 • Spor 3 med plads til 45 pers

Ud over det har vi mange grupperum med plads til 10 pers pr stk.

Hvor mange værelser har Knudshoved?

 • 50 hotelværelser med eget bad og toilet, tv og gratis wifi.
 • I de 50 værelser har vi lavet 2 drenge og 2 pigeværelser
 • 2 suiter med spa
 • Alle værelser har udsigt over vand

Er der gratis wifi?
Ja, man logger bare på Knudshoved og så er man på i 24 timer.

Må man selv bestemme menuen til aften?
Ja, det for du mulighed for når du bestiller konferencen så sender vi efterfølgende  vores menukort som skifter efter årstiderne som du bestiller ud fra.
Det koster ikke noget at vælge menuen selv, og der er både nordiske retter samt de gode gamle.

Er der drikkelse med til frokost og aften?
Ja der er en genstand til frokost og aften med i konferenceprisen, og selvfølgelig isvand på bordene.

Er der buffet til frokost?
Ja vi har ca 40 forskellige varme og kolde ting på frokostbordet at vælge imellem, herunder blandede salater, fiskeretter, kødretter, vegetar, og ostebord

Må man selv planlægge spisetiderne?
Ja, det er helt op til gæsten hvornår man ønsker at spise både til frokost og aften, da vi gerne vil have at det passer ind i gæstens behov og ønsker

Er der nogle ekstra ting, som er indeholdt i konferenceprisen?
Ja, vi har gratis opladning af elbiler, gratis av-udstyr, gratis kopiering, frisk frugt står på gangene til fri afbenyttelse, gratis parkering, gratis hjælp til pc, projektor generelt av-udstyr udenfor normal åbningstid.

Er der et barområde?
Ja, efter middagen kan man gå i vognporten hvor der er billard, dart, fodboldspil…mm
Der er der mulighed for at købe øl, vand og vin/ spiritus efter behov.

Er der udsigt over Storebælt fra Knudshoved?

Ja, vi ligger ca 50 meter fra Storebælt med udsigt til broen, fra alle lokaler og restaurant på Knudshoved.