Centralt beliggende lokaler midt i fredet og naturskønt område

Beliggenhed

Leder du efter lokaler og faciliteter til dit næste møde, kursus, konference eller selskab, bliver det ikke mere centralt end hos Kursuscenter Knudshoved, der ligger lige syd for Nyborg. Vi har plads til 2-100 deltagere samt overnatningsmuligheder for 88 personer –i et fredet naturskønt område.

Unik beliggenhed, topmoderne faciliteter og en forplejning ud over det sædvanlige er de elementer, der udgør Kursuscenter Knudshoved. Den centrale beliggenhed og nemme adgang med alle former for transport gør os særdeles eftertragtet til hverdag og fest, da du får en samlet pakke, som du ikke kan finde andre steder i Danmark.

Kursus- og konferencecenter midt i Danmark

Vi har skabt et moderne kursus- og konferencecenter i den gamle stationsbygning i Knudshoved – syd for Nyborg, hvor det er nemt at komme til og fra med bil, tog og bus.

Den centrale beliggenhed og gode transportmuligheder gør os til et eftertragtet sted til møderkurserkonferencer og selskaber, hvor vores egen restaurant sørger for god og velsmagende mad.

Faciliteter centralt placeret i Danmark

Med moderne faciliteter placeret midt i landet imellem to landsdele er vi et naturligt samlingssted for større og mindre arrangementer. Vi har lokaler til alt mellem 2-100 deltagere, samtidig med at der er mulighed for overnatning for 88 personer.

Book et arrangement hos Kursuscenter Knudshoved, så får du nye og moderne faciliteter midt i naturskønne omgivelser, hvor der er vand til alle sider.

Lokaler med god beliggenhed

Selve området omkring Knudshoved er et naturskønt og fredet område, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter.

Muligheder i området:

  • Skov
  • Bålplads
  • Golfbane
  • Fuglereservat
  • Badestrand

Der er altså rig mulighed for afslapning før, under og efter dine arrangementer, så dine deltagere kan få ladet deres batterier op efter et fagligt arrangement eller fest.