Centralt beliggende lokaler midt i fredet og naturskønt område

Beliggenhed

Leder du efter lokaler og faciliteter til dit næste møde, kursus, konference eller selskab, bliver det ikke mere centralt end hos Kursuscenter Knudshoved, der ligger lige syd for Nyborg. Vi har plads til 2-100 deltagere samt overnatningsmuligheder for 88 personer –i et fredet naturskønt område.

Unik beliggenhed, topmoderne faciliteter og en forplejning ud over det sædvanlige er de elementer, der udgør Kursuscenter Knudshoved. Den centrale beliggenhed og nemme adgang med alle former for transport gør os særdeles eftertragtet til hverdag og fest, da du får en samlet pakke, som du ikke kan finde andre steder i Danmark.

Kursus- og konferencecenter midt i Danmark

Vi har skabt et moderne kursus- og konferencecenter i den gamle stationsbygning i Knudshoved – syd for Nyborg, hvor det er nemt at komme til og fra med bil, tog og bus.

Den centrale beliggenhed og gode transportmuligheder gør os til et eftertragtet sted til møderkurserkonferencer og selskaber, hvor vores egen restaurant sørger for god og velsmagende mad.

Du kan finde os på adressen: Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

Kursus- og konferencecenter med gode transportmuligheder

Du kan booke moderne faciliteter til faglige arrangementer, såsom kurser og konferencer, samt til festlige begivenheder. Alle vores faciliteter ligger i naturskønt område, som det er nemt at komme til og fra.

Bil – sådan finder du os:

  • Kommer du fra Sjælland, skal du lige efter Storebæltsbroen dreje fra ved afkørsel 45 (Nyborg Ø), og herefter dreje til venstre ad Sliphavnsvej (ved OK tanken).
  • Kommer du fra Jylland/Fyn, skal du dreje fra ved afkørsel 45 (Nyborg Ø), herefter dreje til højre, og derefter dreje til venstre ad Sliphavnsvej (ved OK tanken).
  • Følg Sliphavnsvej – der er skilte hele vejen med teksten ”Kursuscenter”.
  • Der er parkeringsmuligheder umiddelbart ved kursus- og konferencecenteret.

Tog og bus – sådan finder du os:

  • Stå af ved Nyborg Station, og tag herefter en taxa til stedet – taxaen koster ca. 100 kroner.

Centrale og unikke omgivelser til arrangementer

Vi er placeret i den gamle charmerende stationsbygning ved færgelejet på Knudshoved halvø, som vi har renoveret og udbygget til et moderne kursus- og konferencecenter. Stationsbygningen danner de perfekte rammer for udvikling, motivation og uformel videndeling.

Bygningen ligger midt i fredet naturområde med vand til alle sider. Det bliver ikke mere centralt i Danmark med placeringen lige syd for Nyborg – der er mulighed for overnatning ifm. møderkurser, konferencer og fester.

Faciliteter centralt placeret i Danmark

Med moderne faciliteter placeret midt i landet imellem to landsdele er vi et naturligt samlingssted for større og mindre arrangementer. Vi har lokaler til alt mellem 2-100 deltagere, samtidig med at der er mulighed for overnatning for 88 personer.

Book et arrangement hos Kursuscenter Knudshoved, så får du nye og moderne faciliteter midt i naturskønne omgivelser, hvor der er vand til alle sider.

Lokaler med god beliggenhed

Selve området omkring Knudshoved er et naturskønt og fredet område, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter.

Muligheder i området:

  • Skov
  • Bålplads
  • Golfbane
  • Fuglereservat
  • Badestrand

Der er altså rig mulighed for afslapning før, under og efter dine arrangementer, så dine deltagere kan få ladet deres batterier op efter et fagligt arrangement eller fest.

Forespørg booking