grafisk bue

CENTRALT BELIGGENDE LOKALER MIDT I FREDET OG NATURSKØNT OMRÅDE

Leder du efter lokaler og faciliteter til dit næste møde, kursus, konference eller selskab, bliver det ikke mere centralt end hos Kursuscenter Knudshoved, der ligger lige syd for Nyborg. Vi har plads til 2-100 deltagere samt overnatningsmuligheder for 88 personer. Alt sammen i et fredet, naturskønt område.

Unik beliggenhed, topmoderne faciliteter og en forplejning ud over det sædvanlige er de elementer, der udgør Kursuscenter Knudshoved. Den centrale beliggenhed, og nemme adgang med alle former for transport, gør os særdeles eftertragtet til hverdag og fest. Du får en samlet pakke, som du ikke kan finde andre steder i Danmark.

danmarks kort med pin ved nyborg
kursuscenter knudshoved

Kursus- og konferencecenter midt i Danmark

Vi har skabt et moderne kursus- og konferencecenter i den gamle stationsbygning på Knudshoved syd for Nyborg, hvor det er nemt at komme til og fra med bil, tog og bus.

Den centrale beliggenhed og gode transportmuligheder gør os til et eftertragtet sted til møderkurser og konferencer, hvor vores egen restaurant sørger for god og velsmagende mad.

Du finder os på adressen: Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

KURSUS- OG KONFERENCECENTER MED GODE TRANSPORTMULIGHEDER

Du kan booke moderne faciliteter til faglige arrangementer såsom kurser og konferencer. Alle vores faciliteter ligger i naturskønt område, som det er nemt at komme til og fra.

Bil – sådan finder du os:

  • Kommer du fra Sjælland, skal du lige efter Storebæltsbroen dreje fra ved afkørsel 45 (Nyborg Ø), og herefter dreje til venstre ad Sliphavnsvej (ved OK tanken)
  • Kommer du fra Jylland/Fyn, skal du dreje fra ved afkørsel 45 (Nyborg Ø), herefter dreje til højre, og derefter dreje til venstre ad Sliphavnsvej (ved OK tanken)
  • Følg Sliphavnsvej – der er skilte hele vejen med teksten ”Kursuscenter”
  • Der er parkeringsmuligheder umiddelbart ved kursus- og konferencecenteret

Tog og bus – sådan finder du os:

  • Stå af ved Nyborg Station, og tag herefter en taxa til stedet – taxaen koster ca. 100 kroner

Centrale og unikke omgivelser til arrangementer

Vi er placeret i den gamle charmerende stationsbygning ved færgelejet på Knudshoved halvø. Vi har  renoveret bygningen og udbygget til et moderne kursus- og konferencecenter. Stationsbygningen danner de perfekte rammer for udvikling, motivation og uformel videndeling.

Vores kursus- og konferencecenter ligger midt i fredet naturområde med vand til alle sider. Det bliver ikke mere centralt i Danmark med placeringen lige syd for Nyborg. Der er naturligvis mulighed for overnatning i forbindelse med møderkurser, konferencer og fester.

FACILITETER CENTRALT PLACERET I DANMARK

Med moderne faciliteter, placeret midt i landet imellem to landsdele, er vi et naturligt samlingssted til større og mindre arrangementer. Vi har lokaler til alt mellem 2-100 deltagere samtidig med, at der er mulighed for overnatning for 88 personer.

Book et arrangement hos Kursuscenter Knudshoved, så får du nye og moderne faciliteter midt i naturskønne omgivelser, hvor der er vand til alle sider.

Lokaler med god beliggenhed

Selve området omkring Knudshoved er et naturskønt og fredet område, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter.

Muligheder i området:

  • Skov
  • Bålplads
  • Golfbane
  • Fuglereservat
  • Badestrand

Der er altså rig mulighed for afslapning før, under og efter dine arrangementer, så dine deltagere kan få ladet deres batterier op efter et fagligt arrangement eller en fest.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et skræddersyet tilbud? Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Ring eller send os en e-mail, vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer.