Centrale mødelokaler med unik beliggenhed samt forplejning

Mødelokaler på fyn

Alle vores mødelokaler er placeret centralt i Danmark i Knudshoved, hvor du nemt kommer til og fra med bil, tog og bus. Du har mulighed for at overnatte i vores stilfulde hotelværelser, mens vores restaurant sørger for lækker forplejning til dig og dine mødedeltagere – vi har plads til 2-100 deltagere.

Når du booker mødelokaler hos os, får du fredet natur og vand til alle sider med i købet – helt gratis. Vi har mødelokaler til store og små møder, egen restaurant der byder på en god madoplevelse, samt en helt central beliggenhed i Danmark. Du kan også booke vores mødelokaler over flere dage, hvor I overnatter i vores hotelværelser, der alle har direkte udsigt til Storebælt.

Lej mødelokaler centralt i Danmark

Søger du mødelokaler, der har en central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til og fra? Så har vi mødefaciliteterne til dig i den gamle stationsbygning i Knudshoved, hvortil der er gode transportmuligheder både i tog, bus og bil. Ankommer du i bil, kan du endda parkere tæt ved bygningen med mødelokaler.

Bygningen, der stammer tilbage fra 1876, er i dag totalrenoveret, så den fremstår moderne og flot. Kursuscenter Knudshoved har dog ikke mistet sin charme af den grund, og du får derfor mødelokaler med en helt særlig stemning, når du booker hos os. Alle vores unikke mødelokaler er udstyret med IT-udstyr, der kan have stor betydning for afvikling af dit møde. Hvis du har specielle IT-ønsker, så inkluderer vi naturligvis det nødvendige udstyr i den skræddersyede mødepakke.

Hos os får du mere end bare traditionelle mødelokaler. Vi tilbyder nemlig mødelokaler med forplejning, og du kan eksempelvis vælge en velsmagende frokostbuffet til dit møde, ligesom du også kan vælge kaffe med hjemmebag, hvis du foretrækker en mere simpel løsning. Vores restaurant sørger altid for gode madoplevelser, og så er retterne naturligvis fremstillet af friske kvalitetsråvarer. Du kan lade sig inspirere at vores eksklusive menukort, men du har også mulighed for speciel tilpasning, så du får en menu, der for alvor passer til din smag. Når du booker dig ind hos os til møder, konferencer eller kurser, sørger vores egen restaurant for en velsmagende forplejning lavet af friske kvalitetsråvarer – med mulighed for speciel tilpasning af menuen.

Du har også mulighed for selv at prøve kræfter med et moderne og travlt køkken med vores specielle køkken-teambuilding. Her bliver hele gruppen kastet ud i en nye og spændende måder at arbejde sammen på, og det bliver både sjovt og lærerigt, når I bliver kastet ud i den anderledes form for teambuilding.

Forespørg booking

Unikke mødelokaler på fyn med mulighed for overnatning

Når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit møde, kan du med fordel forlænge arrangementet med en overnatning. En overnatning giver en unik arbejdsoplevelse for dine deltagere, hvor både de arbejdsmæssige og sociale kompetencer styrkes. I forbindelse med dit møde er der mulighed for overnatning i vores 52 hotelværelser, som alle har udsigt direkte til Storebælt. Alle værelser i indrettet moderne og stilfuldt, så dine mødedeltagere kan se frem til at nyde omgivelserne både inde og ude.

Det får du med en overnatning:

  • Værelse med udsigt over Storebælt.
  • God forplejning.
  • Mulighed for afslapning i fredet natur og i restauranten.

Blandt vores fritidsaktiviteter finder du alt fra bordfodbold og billard til fuglereservat og badestrand. Du kan også invitere hele gruppen på en gåtur på en af de mange omkringliggende stier, hvis natur vil imponere de fleste.

Kunne du tænke dig at holde dit næste møde i mødelokaler, der er lidt udover det sædvanlige? Lej mødelokaler hos os, og få moderne lokaler med IT-udstyr, forplejning og mulighed for overnatning. Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at leje mødelokaler hos os.

Forespørg booking

SPØRGSMÅL OG SVAR OM MØDELOKALER

Kan man selv sammensætte maden til aften?
Jeps det kan man ud fra vores menukort, som skifter hver 3 måned.

Er der mulighed for el opladning af bilen?
Ja det er der, og det er gratis.

Er der parkeringspladser tæt på Knudshoved?
Ja, de ligger ca. 20 meter fra hovedindgangen og er gratis.

Er der mulighed for lån af av-udstyr?
Ja vi har både bærbar pc, bærbar projektor, gratis kopier.

Kan man tilkøbe frugt til lokalet?
Der er gratis frugt, gratis velkomstdrinks inden aftensmaden, og altid en appetaizer inden middagen.