Lokaler i smukke omgivelser og med gode transportmuligheder

Transport og omgivelser

I helt unikke omgivelser med fredet naturområde og vand til alle sider ligger Kursuscenter Knudshoved lige syd for Nyborg. Når du skal til fagligt arrangement eller fest hos os, kan du komme nemt til og fra stedet med både bil, tog og bus på grund af den centrale placering midt i landet.

I smukke omgivelser som du ikke finder andre steder, byder vi velkommen til faglige arrangementer og selskaber, der ønsker gode og moderne rammer til deres dag. Du har hele tiden udsigt til det fredede naturområde fra alle vores faciliteter, samtidig med at du kan se Storebælt fra alle vores hotelværelser. Transporten til og fra stedet kan ikke være nemmere – det er nemt med både bil, tog og bus

Kursus- og konferencecenter med gode transportmuligheder

Du kan booke moderne faciliteter til faglige arrangementer, såsom kurser og konferencer, samt til festlige begivenheder. Alle vores faciliteter ligger i naturskønt område, som det er nemt at komme til og fra.

Bil – sådan finder du os:

  • Kommer du fra Sjælland, skal du lige efter Storebæltsbroen dreje fra ved afkørsel 45 (Nyborg Ø), og herefter dreje til venstre ad Sliphavnsvej (ved OK tanken).
  • Kommer du fra Jylland/Fyn, skal du dreje fra ved afkørsel 45 (Nyborg Ø), herefter dreje til højre, og derefter dreje til venstre ad Sliphavnsvej (ved OK tanken).
  • Følg Sliphavnsvej – der er skilte hele vejen med teksten ”Kursuscenter”.
  • Der er parkeringsmuligheder umiddelbart ved kursus- og konferencecenteret.

Tog og bus – sådan finder du os:

  • Stå af ved Nyborg Station, og tag herefter en taxa til stedet – taxaen koster ca. 100 kroner.

Centrale og unikke omgivelser til arrangementer

Vi er placeret i den gamle charmerende stationsbygning ved færgelejet på Knudshoved halvø, som vi har renoveret og udbygget til et moderne kursus- og konferencecenter. Stationsbygningen danner de perfekte rammer for udvikling, motivation og uformel videndeling.

Bygningen ligger midt i fredet naturområde med vand til alle sider. Det bliver ikke mere centralt i Danmark med placeringen lige syd for Nyborg – der er mulighed for overnatning ifm. møderkurser, konferencer og fester.