Konferencefaciliteter centralt i Danmark til alle typer konferencer

Konferencefaciliteter

Vores mange konferencefaciliteter ligger centralt i Danmark syd for Nyborg – i fredet natur. Vi har konferencelokaler til 2-100 deltagere, og vi laver altid en skræddersyet konferencepakke til hver enkel konference, så du og deltagerne får mest muligt ud af konferencen.
Vi kombinerer smuk natur, central beliggenhed og store konferencelokaler i ét konferencecenter. Der er mulighed for at booke os til de mindre konferencer samt de helt store pga. vores mange forskellige konferencefaciliteter. I har mulighed for overnatning med direkte udsigt til Storebælt samt fritidsaktiviteter på stedet, hvis det er en konference over flere dage.

Store og centrale konferencefaciliteter

Hvis du leder efter store konferencefaciliteter centralt i Danmark, så bør du overveje vores konferencecenter i Knudshoved – syd for Nyborg. Vi har moderne og stilfulde konferencelokaler i den gamle stationsbygning.

Vores konferencefaciliteter:

Forespørg booking

Konferencefaciliteter med mulighed for overnatning

Hvis du gerne vil lave en konference, der strækker sig over flere dage, har du også mulighed for det hos os. Restauranten forkæler dine deltagere med lækker forplejning alle dagene, og i kan overnatte med udsigt til Storebælt.

Der er også mulighed for en masse aktiviteter om aftenen i Vognporten og den omkransende fredede natur. Vi har forskellige typer værelser samt forskellige muligheder for flerdags-konferencer.

Unikke konferencefaciliteter med egen restaurant

Der er flere ting, som er unikke ved vores konferencecenter – vi ligger centralt i Danmark, og vi er omringet af fredet og storslået natur. Vi har også vores egen restaurant, der laver god mad til dine konferencegæster igennem hele konferencen.

Du kan selv være med til at sammensætte forplejningen – kontakt os for et bud på en skræddersyet konferencepakke.

Forespørg booking