Centrale mødefaciliteter til store og små møder med fuld forplejning

Mødefaciliteter

Mødefaciliteterne centralt placeret i Knudshoved, syd for Nyborg, giver dine møder en helt unik stemning med den fredede natur og havet lige uden for døren. Vi har plads til store og små møder, og vores restaurant sørger for fuld forplejning.

Vil du gerne holde dine næste møder i helt unikke omgivelser og lokaler, så er vores mange mødefaciliteter noget for dig. Vi har skøn fredet natur og vand til alle sider – du får altså meget mere end bare moderne mødelokaler, når du booker møder hos os.

Centralt placerede mødefaciliteter

Søger du mødelokaler til dit næste møde, der emmer af historie, samtidig med at lokalerne er moderne og stilfulde, så har vi de rigtige mødefaciliteter til dig. Du kommer nemt komme til og fra os med bus, tog eller bil.

Holder du møder hos os, får du direkte adgang til smuk og fredet natur, lækre hotelværelser samt god forplejning fra vores egen restaurant – forplejningen kan tilpasses dine ønsker og behov.

Mødefaciliteter til store og små møder

Vi har mødefaciliteter til både store og små møder, da vores mødelokaler har plads til 2-100 mødedeltagere. Alle vores mødefaciliteter ligger i den gamle stationsbygning, og det giver jeres møder en helt særlig stemning.

Vi lægger vægt på, at i får en rigtig god allround oplevelse, når i bruger vores mødefaciliteter, og vores mange andre faciliteterog unikke natur giver dine møder en helt særlig karakter.

Forespørg booking

Mødelokaler med mulighed for fuld forplejning

Vores hyggelige restaurant, der også serverer morgenbord, frokostbuffet og 2-3 retters middag, står for al forplejning til møder.

Vores kokke har en forkærlighed for god mad, der kan bringe folk sammen, og vi vil gerne give dig og dine mødedeltagere en rigtig god madoplevelse, uanset om i bliver 2 eller 100 deltagere.

Forespørg booking