CENTRALE MØDEFACILITETER TIL STORE OG SMÅ MØDER MED FULD FORPLEJNING

Mødefaciliteter

Mødefaciliteterne der er centralt placeret i Knudshoved, syd for Nyborg, giver dine møder en helt unik stemning med den fredede natur og havet lige uden for døren. Vi har plads til store og små møder, og vores restaurant sørger altid for fuld forplejning lavet ud af de bedste råvarer året rundt.

Vi ved, at når vi lytter til vores gæster, så opnår vi meget mere. På den måde kan vi levere den rette service til dig som gæst, uanset om du har særlige behov.

Vil du gerne holde dit næste møde/konference i helt unikke omgivelser og lokaler, så er vores mange mødefaciliteter det rette valg for dig. Vi ligger i et fredet område med natur og vand til alle sider – og vi tilbyder meget mere end bare moderne lokaler, når du booker møder hos os.

VI har alle de faciliteter, der skal til for at holde et vellykket arrangement. Overlad derfor trygt ansvaret til os, næste gang du skal afholde en konferrence.

Centralt placerede mødefaciliteter

Søger du mødelokaler til dit næste møde, der emmer af historie, samtidig med at lokalerne er moderne og stilfulde? Så har vi de rigtige mødefaciliteter til dig. Du kan nemt komme til og fra os med bus, tog eller bil, og har du brug for det, kan vi nemt booke transporten for dig. På den måde bliver dit ophold endnu mere bekvemt.

Når du holder dine møder hos os, tilbyder vi direkte adgang til smuk og fredet natur, som kan bruges til mange forskellige aktiviteter samt vores lækre hotelværelser. Desuden får du altid god forplejning fra vores egen restaurant – forplejningen kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi bestræber os altid på at imødekomme særlige ønsker fra vores gæster.

Mødefaciliteter til store og små møder

Vi har mødefaciliteter til både store og små møder, da vores mødelokaler har plads til 2-100 mødedeltagere. Alle vores mødefaciliteter ligger i den gamle stationsbygning, og det giver jeres møder en helt særlig stemning.

Vi lægger vægt på, at I får den bedste all-round oplevelse, når i bruger vores mødefaciliteter, og vores mange andre faciliteter. Vores unikke natur giver dit møde en helt særlig karakter, og har du brug for mere i den forbindelse, står vi selvfølgelig til rådighed.

Forespørg booking

Mødelokaler med mulighed for fuld forplejning

Vores hyggelige restaurant, der også serverer morgenbord, frokostbuffet og 2-3 retters middag, står for al forplejning til dit arrangement med de bedste faciliteter til det næste møde.

Vores kokke har en forkærlighed for god mad, der kan bringe folk sammen, og vi vil gerne give dig og dine mødedeltagere en rigtig god madoplevelse, uanset om I bliver 2 eller 100 deltagere.

Har du brug for specialkost, kan det nemt lade sig gøre, enten på mail eller direkte på telefon.

Forespørg booking

PRIKKEN OVER I'ET

Når I bestiller jeres konferrence eller møde i vores mødefaciliteter, får I altid lidt mere. Vi går nemlig meget op i, at jeres oplevelse skal være så god som muligt. Der er naturligvis gratis parkering for alle deltagere inkl. opladning af elbil. Bestiller I forplejning, vil I inden jeres forret få severet en lille appetizer, og desuden tilbyder vi en let velkomstdrink inden middagen.

Det afhænger selvfølgelig altid af, hvilken type konferrence eller møde I afholder i vores mødefaciliteter. Vi tilbyder jer gratis grupperum, gratis AV-udstyr og computer i hvert lokale, og kopiering er også gratis.

Læs mere om hvad vi tilbyder jer lige her.